Povezane vesti

Tramp se prvi put oglasio o navaljnom! Bivši predsednik SAD objavio šok poruku nakon smrti opozicionara: Vode nas putem…

Tramp se prvi put oglasio o navaljnom! Bivši predsednik SAD objavio šok poruku nakon smrti opozicionara: Vode nas putem…

Kurir 19.02.2024
Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp prokomentarisao je u ponedeljak prvi put smrt ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog u zatvoru! Politiko navodi da se Tramp čekao 72 sata da se oglasi. Tramp, međutim, takođe primećuje Politiko, nikoga… »
Tramp: Smrt Navaljnog me osvestila šta se dešava u SAD

Politika 19.02.2024
VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da ga je smrt Alekseja Navaljnog „učinila svesnim” šta se dešava u SAD, ali nije nikome direktno pripisao odgovornost za smrt ruskog opozicionara. „Iznenadna smrt Alekseja… »
Tramp prvi put govorio o smrti Navaljnog, ne spominje Putina kao krivca

Tramp prvi put govorio o smrti Navaljnog, ne spominje Putina kao krivca

N1 Info 19.02.2024
Donald Tramp, koji je kao američki predsednik bio na udaru kritika zbog pohvala na račun ruskog predsednika Vladimira Putina, danas se prvi put oglasio o smrti ruskog disidenta Alekseja Navaljnog zagonetnom porukom u kojoj nikoga nije okrivio. „Zbog… »

Vesti online 19.02.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da ga je smrt Alekseja Navaljnog ”učinila svesnim” šta se dešava u SAD, ali nije nikome direktno pripisao odgovornost za smrt ruskog opozicionara. ”Iznenadna smrt Alekseja Navaljnog… »
Smrt Navaljnog otvorila mi je oči o našoj zemlji! Donald Tramp o ruskom opozicionaru: Mi smo narod koji propada

Smrt Navaljnog otvorila mi je oči o našoj zemlji! Donald Tramp o ruskom opozicionaru: Mi smo narod koji propada

Mondo 19.02.2024
Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp oglasio se o smrti ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog. Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp oglasio se o smrti ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog. Aleksej… »

RTV 19.02.2024
VAŠINGTON - Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da ga je smrt Alekseja Navaljnog ''učinila svesnim'' šta se dešava u SAD, ali nije nikome direktno pripisao odgovornost za smrt ruskog opozicionara. ''Iznenadna smrt Alekseja… »
"SAD sam svesniji onog što se dešava u Americi": Tramp se oglasio o smrti Navaljnog

"SAD sam svesniji onog što se dešava u Americi": Tramp se oglasio o smrti Navaljnog

Blic 19.02.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da ga je smrt Alekseja Navaljnog ''učinila svesnim'' šta se dešava u SAD, ali nije nikome direktno pripisao odgovornost za smrt ruskog opozicionara. ''Iznenadna smrt Alekseja Navaljnog… »
Tramp se oglasio o smrti Navaljnog, pa opleo po Americi: „Mi smo narod koji propada“

Tramp se oglasio o smrti Navaljnog, pa opleo po Americi: „Mi smo narod koji propada“

Nova 19.02.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da ga je smrt Alekseja Navaljnog ''učinila svesnim'' šta se dešava u SAD, ali nije nikome direktno pripisao odgovornost za smrt ruskog opozicionara. “Iznenadna smrt Alekseja Navaljnog… »
Tramp protiv zvaničnog Vašingtona Smrt Navaljnog me osvestila šta se dešava u SAD

Tramp protiv zvaničnog Vašingtona Smrt Navaljnog me osvestila šta se dešava u SAD

Dnevnik 19.02.2024
VAŠINGTON: Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da ga je smrt Alekseja Navaljnog ''učinila svesnim'' šta se dešava u SAD, ali nije nikome direktno pripisao odgovornost za smrt ruskog opozicionara. ''Iznenadna smrt Alekseja… »

Vesti dana »