Povezane vesti
„Osudite me na 30 godina, ali sistem u vreme korone nije funkcionisao“: Nastavljeno suđenje bivšem direktoru niškog staračkog…
Nova 19.02.2024
"Možete da me osudite i na 30 godina ali ću i dalje tvrditi da sistem u vreme epidemije Covida 19 nije funkcionisao. Pozivao sam sve institucije od Instituta za javno zdravlje u Nišu do gradskog Kriznog štaba i tražio pomoć ali mi niko nije izašao u… »
Ovo je odbrana bivšeg direktora Gerontološkog centra iz Niša Milan Stevanović: Preti mu kazna do 12 godina
Telegraf 19.02.2024
Stevanović je ponovio da ne priznaje krivicu ni za jedan od događaja za koje se veruje da su doprineli širenju epidemije. "Možete da me osudite i na 30 godina ali ću i dalje tvrditi da sistem u vreme epidemije Covida 19 nije funkcionisao. Pozivao sam sve… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 53 povezane

Eskalacija protesta u OŠ "Pavle Savić": Novi direktor se zatvorio u toalet, u pratnji policije izveden iz škole
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih

Nakon dva dana nasilja, vojska patrolira ulicama Katmandua – iz nepalskih zatvora pobeglo skoro 14.000 zatvorenika
RTS pre 1 satjoš 49 povezanih

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 12 minutajoš 35 povezanih

Furlas: Vizija koju je predstavila Fon der Lajen znači jasan evropski put za Srbiju
RTV pre 51 minutajoš 70 povezanih