Povezane vesti
Maja Berović ima dvojnicu: Bivša takmičarka "Zvezda Granda" neverovatno podseća na pevačicu, a evo šta kaže o sličnosti
Blic 19.02.2024
Nekadašnja takmičarka muzičkog šou programa "Zvezde Granda", Nikolina Milosavljević, neverovatno podseća sa pevačicu Maju Berović. Pored fizičkih sličnosti, mnogi su primetili da čak i pevaju na sličan način, a mlada Nikolina je sada otkrila da li joj… »
Ko je "Zvezda Granda" koju porede sa Majom Berović: Svi se pitaju da li je moguće da toliko liče (foto)
Kurir 19.02.2024
Nekadašnju učesnicu " Zvezda Granda", Nikolinu Milosavljević često porede sa pevačicom Majom Berović, a sad je otkrila da li joj to smeta. - Dosta su me u takmičenju upoređivali sa njom, i glasovno, ali i ovako. Meni naravno to ne smeta, prija mi, zašto… »
Vesti dana »
Ursula fon der Lajen odlaže posetu Srbiji i BiH zbog predstojećih izbora
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 54 povezane
Srdanović na pitanje o duelu sa Vučićem: Razgovaraćemo sa ljudima koji imaju nešto da kažu i nešto znaju
N1 Info pre 6 satijoš 23 povezane
RIK: Proglašena lista Autentična desnica, kao i lista Narodne Srbije, koja neće učestvovati na izborima
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih
"Stefane, šta je najteže kod trenera Navara?": Miljenović posle 4 meseca pauze progovorio o Zvezdi i promenama
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Tramp zabranio pristup Beloj kući novinarima televizija CNN, MSNOW i portalu Politiko
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih