Повезане вести
Прочитано писмо оца анђеле Шпаравало! Она остала хладна као лед: Тад сам рекла шта сам имала и поступила сам...
Курир 19.02.2024
Актуелна такмичарка ријалити програма " Елита" Анђела Шпаравало "повредила" је своју породицу тиме што је започела везу са цимерком Бојаном Павловић, а сад се огласила на ту тему и изнела свој став. Они су на све начине… »
Хитно саопштење великог шефа! Озбиљно казнио задругаре због кршења строгог правила
Курир 19.02.2024
Због кршења стогих правила, Велики шеф казнио је задругаре због непоштовања основних правила, која важе од прве сезоне ријалити програма, па до данас. Писмо од продукције стигло је задругарима, а вођа га је прочитао пред свима… »
Хитна одлука продукције! Моментална казна за Анђелу Шпаравало, стигло писмо у Белу кућу, Велики шеф немилосрдан!
Ало 19.02.2024
Велики шеф казнио је учеснице ријалитија Анђелу Шпаравало и Стефани Грујић због кршења строгог правила Елите. Велики шеф казнио је ријалити учеснице због непоштовања основних правила. Писмо од продукције стигло је у Белу кућу… »
Гадиш ми се, мајку ти водим у хитну! Отац Анђеле Шпаравало упутио бруталне претње ћерки: Никад да те не видим у животу!
Ало 19.02.2024
Породица Анђеле Шпаравало пролази кроз агонију месецима због њене везе са Бојаном Павловић. Анђела Шпаравало покушала је да бар на кратко умири породицу која је данима у агонији због њене везе са Бојаном Павловић. Она им се са… »
Продица Шпаравало наставља да урнише ћерку! Сада је и отац задао болан ударац: Забадаш ми нож у срце и не прекидаш...
Курир 19.02.2024
Александра и Александар, родитељи учеснице " Елите" Анђеле Шпаравало, очајни су јер им је ћерка у ријалитију упловила у истополни емотивни однос са цимерком Бојаном Павловић. На све начине покушали су да ћерку одврате од Бојане… »
Вести дана »
Његош Петровић стрелац победоносног гола против Црвене звезде: Истински смо веровали у победу против Звезде на "Маракани"
Дневник пре 28 минутајош 95 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Пузигаћа честитао Партизану: Ево шта је Раднички коштало пораза...
Курир пре 44 минутајош 31 повезана
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 4 сатијош 43 повезане