Povezane vesti
Vanja Marinković svestan da je konkurencija sve jača: ‘Prozori dobijaju na kvalitetu!’
Hot sport 19.02.2024
Spremni su da odvedu reprezentaciju na prvenstvo ‘Starog kontinenta’. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, danas je objavio spisak Orlova za predstojeće kvalifikacione duele za Evropsko prvenstvo sledeće godine. Jedna od… »
Marinković o sastavu Srbije: "Nema više onog ko je mogao da igra, a ko ne"
Sportske.net 19.02.2024
Srebrni iz Manile Vanja Marinković je u sastavu reprezentacije Srbije za mečeve sa Gruzijom i Finskom. Dobra stvar je što su se sredile razmirice između Evrolige I FIBA, pa stoga i igrači elitnih evropskih timova mogu da budu deo nacionalnih… »
Vanja za SK: Sad nema više „ko je mogao, ko ne“…
Sport klub 19.02.2024
Bek reprezentacije Srbije Vanja Marinković veoma je srećan što je ponovo na okupljanju Orlova, pred start kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. godine. “Meni je jako lepo, pogotovo što sam napokon došao kući. Malo da budem tu i sa porodicom, a… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana