Povezane vesti

JK odgovorila olji Kovačević: Ajde da se kladimo da ćete me moliti da se vratim na RTS, treba da te pobedim!

JK odgovorila olji Kovačević: Ajde da se kladimo da ćete me moliti da se vratim na RTS, treba da te pobedim!

Kurir 19.02.2024
Nakon što je urednica i supervizorka izbora "Pesme za Evroviziju", Olivera Kovačević progovorila o navodima da je Jeleni Karleuši zabranjen nastup na RTS, oglasila se i JK. Olivera je rekla sledeće o zabrani: - Kareluša nije zabranjena na RTS! Znam… »
ŽELIM KARLEUŠI da POBEDI SEBE! Olivera Kovačević progovorila o ZABRANI na RTS: Ne nastupa na PZE iz jednog razloga! (video)

ŽELIM KARLEUŠI da POBEDI SEBE! Olivera Kovačević progovorila o ZABRANI na RTS: Ne nastupa na PZE iz jednog razloga! (video)

Kurir 19.02.2024
Urednica i supervizorka izbora "Pesme za Evroviziju", Olivera Kovačević gostovala je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića i tom prilikom prilikom progovorila o navodima da je Jeleni Kareleuši zabranjen nastup na RTS. - Kareluša nije zabranjena na… »
"E moj ti, kako bi marić To pokidao!" Olivera Kovačević ekskluzivno: Došla prozivali na probama, a onda je stigao…

"E moj ti, kako bi marić To pokidao!" Olivera Kovačević ekskluzivno: Došla prozivali na probama, a onda je stigao…

Kurir 19.02.2024
Urednica i supervizorka izbora "Pesme za Evroviziju", Olivera Kovačević gostovala je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića. Na pitanje da li u Srbiji trenutno ima pravih zvezda i ko su one, odgovorila je: - Imamo zvezda koliko ih imamo. Trajanje vas… »

Vesti dana »