Povezane vesti
Miljana ušla darjanu u krevet, a onda je krenula akcija! Uradili to ispred svih, ni muzika nije prekinula intiman čin
Kurir 19.02.2024
Nakon ankete, u kojoj su cimeri žestoko osudili Miljanu Kulić i Darjana Radumirovića, oni su se prepustili čarima jorgan planine u inat svima. Njih je ponela strast tokom poslepodnevnog odmora, te su u Kući Odabranih naočigled svih ostalih ljubavnih… »
"Zgrožena sam!" Siniša Kulić video Miljanin intimni odnos sa Darjanom, Marija van sebe
Kurir 19.02.2024
Miljana Kulić ponovo je otišla korak dalje, te se prepustila strastima i opet imala odnos pred kamerama rijalitija, ovog puta sa novim dečkom Darjanom Radumirovićem. Iako je obećala da više neće biti intimna u "Eliti" pregazila je svoju reč, te je… »
Zgrožena sam, Siniša mi je... Marija Kulić kipti od besa nakon Miljanine žestoke akcije u Eliti, spomenula i njenog oca!
Alo 19.02.2024
Marija ne može da dođe sebi zbog svega što njena ćerka radi u rijalitiju. Majka učesnice Elite Miljane Kulić, Marija, ne može da sakrije bes nakon što je Miljana imala intimne odnose sa svojim dečkom, Darjanom, u rijalitiju. Kako je istakla… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
"Pa jel slušao neko od opozicije: Ovo?" Opozicija sumnja na "krtice" u svojim redovima, Vučić znao poteze unapred: "Ako ne znate ko vas buši iznutra, onda niste sposobni ni da vodite državu" (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Rhmz popalio alarme zbog dve opasne pojave: Tri dela Srbije su na udaru: "Mogući su problemi, potreban je oprez!"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana