Повезане вести

Миљана ушла дарјану у кревет, а онда је кренула акција! Урадили то испред свих, ни музика није прекинула интиман чин

Миљана ушла дарјану у кревет, а онда је кренула акција! Урадили то испред свих, ни музика није прекинула интиман чин

Курир 19.02.2024
Након анкете, у којој су цимери жестоко осудили Миљану Кулић и Дарјана Радумировића, они су се препустили чарима јорган планине у инат свима. Њих је понела страст током послеподневног одмора, те су у Кући Одабраних наочиглед… »
"Згрожена сам!" Синиша Кулић видео Миљанин интимни однос са Дарјаном, Марија ван себе

"Згрожена сам!" Синиша Кулић видео Миљанин интимни однос са Дарјаном, Марија ван себе

Курир 19.02.2024
Миљана Кулић поново је отишла корак даље, те се препустила страстима и опет имала однос пред камерама ријалитија, овог пута са новим дечком Дарјаном Радумировићем. Иако је обећала да више неће бити интимна у "Елити" прегазила… »
Згрожена сам, Синиша ми је... Марија Кулић кипти од беса након Миљанине жестоке акције у Елити, споменула и њеног оца!

Згрожена сам, Синиша ми је... Марија Кулић кипти од беса након Миљанине жестоке акције у Елити, споменула и њеног оца!

Ало 19.02.2024
Марија не може да дође себи због свега што њена ћерка ради у ријалитију. Мајка учеснице Елите Миљане Кулић, Марија, не може да сакрије бес након што је Миљана имала интимне односе са својим дечком, Дарјаном, у ријалитију. Како… »

Вести дана »