Повезане вести
Миљана ушла дарјану у кревет, а онда је кренула акција! Урадили то испред свих, ни музика није прекинула интиман чин
Курир 19.02.2024
Након анкете, у којој су цимери жестоко осудили Миљану Кулић и Дарјана Радумировића, они су се препустили чарима јорган планине у инат свима. Њих је понела страст током послеподневног одмора, те су у Кући Одабраних наочиглед… »
"Згрожена сам!" Синиша Кулић видео Миљанин интимни однос са Дарјаном, Марија ван себе
Курир 19.02.2024
Миљана Кулић поново је отишла корак даље, те се препустила страстима и опет имала однос пред камерама ријалитија, овог пута са новим дечком Дарјаном Радумировићем. Иако је обећала да више неће бити интимна у "Елити" прегазила… »
Згрожена сам, Синиша ми је... Марија Кулић кипти од беса након Миљанине жестоке акције у Елити, споменула и њеног оца!
Ало 19.02.2024
Марија не може да дође себи због свега што њена ћерка ради у ријалитију. Мајка учеснице Елите Миљане Кулић, Марија, не може да сакрије бес након што је Миљана имала интимне односе са својим дечком, Дарјаном, у ријалитију. Како… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана