Povezane vesti
Vučić o neuvođenju sankcija Rusiji: Moja reč vrednija od tuđeg čvrstog obećanja
Jugmedia 20.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za agenciju TASS da namerava da zadrži nezavisnu politiku kada je reč o neuvođenju antiruskih sankcija, uprkos ogromnom pritisku Zapada. „Mi se ne busamo u grudi ili slično, ali kao što… »
Vučić: Srbija će nastaviti da odbija uvođenje sankcija Rusiji
Radio sto plus 20.02.2024
“Mi se ne busamo u grudi niti išta slično, ali, kao što vidite, moj odgovor će i dalje biti da ćemo se truditi da branimo svoju poziciju što je duže moguće. To smo uspeli dve godine. Da li ćemo to nastaviti da radimo – ne znam, ali se… »
Vučić o neuvođenju sankcija Rusiji: Moja reč vrednija od tuđeg čvrstog obećanja
Glas Zapadne Srbije 20.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za agenciju TASS da namerava da zadrži nezavisnu politiku kada je reč o neuvođenju antiruskih sankcija, uprkos ogromnom pritisku Zapada. "Mi se ne busamo u grudi ili slično, ali kao što… »
Vučić za Tas o neuvođenju sankcija Rusiji: Moja reč vrednija od tuđeg čvrstog obećanja
Nedeljnik 20.02.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za agenciju Tas da namerava da zadrži nezavisnu politiku po pitanju neuvođenja antiruskih sankcija, uprkos kolosalnom pritisku Zapada. Aleksandar Vučić je u intervjuu agenciji Tas rekao da će se… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 3 minutajoš 176 povezanih
Đurić: O uzroku nesreće nakon mišljenja stručnjaka, očekujemo da se utvrdi odgovornost
Politika pre 33 minutajoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 57 minutajoš 162 povezane
Upravo na Blic TV Uživo Srbija u žalosti Sablasnu tišinu paraju jecaji: Reka ljudi u Novom Sadu i Kaću, forenzičari ponovo izašli na teren, stižu potresne informacije o stradalima (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 96 povezanih
Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj, trodnevna žalost u Vojvodini; Građani odaju poštu nastradalima ispred Železničke stanice
RTV pre 39 minutajoš 86 povezanih