Povezane vesti

Vučić o neuvođenju sankcija Rusiji: Moja reč vrednija od tuđeg čvrstog obećanja

Jugmedia 20.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za agenciju TASS da namerava da zadrži nezavisnu politiku kada je reč o neuvođenju antiruskih sankcija, uprkos ogromnom pritisku Zapada. „Mi se ne busamo u grudi ili slično, ali kao što… »
Vučić: Srbija će nastaviti da odbija uvođenje sankcija Rusiji

Vučić: Srbija će nastaviti da odbija uvođenje sankcija Rusiji

Radio sto plus 20.02.2024
“Mi se ne busamo u grudi niti išta slično, ali, kao što vidite, moj odgovor će i dalje biti da ćemo se truditi da branimo svoju poziciju što je duže moguće. To smo uspeli dve godine. Da li ćemo to nastaviti da radimo – ne znam, ali se… »

Glas Zapadne Srbije 20.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za agenciju TASS da namerava da zadrži nezavisnu politiku kada je reč o neuvođenju antiruskih sankcija, uprkos ogromnom pritisku Zapada. "Mi se ne busamo u grudi ili slično, ali kao što… »
Vučić za Tas o neuvođenju sankcija Rusiji: Moja reč vrednija od tuđeg čvrstog obećanja

Vučić za Tas o neuvođenju sankcija Rusiji: Moja reč vrednija od tuđeg čvrstog obećanja

Nedeljnik 20.02.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za agenciju Tas da namerava da zadrži nezavisnu politiku po pitanju neuvođenja antiruskih sankcija, uprkos kolosalnom pritisku Zapada. Aleksandar Vučić je u intervjuu agenciji Tas rekao da će se… »

Vesti dana »