Повезане вести
"17. децембар ће бити дан српског ината када ћемо показати национални отпор Бриселу, Куртију и партијским дахијама"
Правда 20.02.2024
"17. децембра је тренутак да се окупим окупимо око идеје одбране наше земље, да се окупимо на бирачким местима, да се окупимо око гласачких кутија и да масовно изласком на изборе, покажемо да ми верујемо у нашу Србију, да нисмо… »
Стабилна већина или нови избори
Политика 20.02.2024
Због недостатка кворума заседање одложено за март. – Ако не дође до јединственог става листе „Ми – глас из народа”, идемо поново на изборе, изјавио Александар Шапић. Конститутивна седница новог сазива Скупштине Београда није… »
Владимир Обрадовић: Власт може да „набави“ два одборника али не сме да формира Скупштину
Н1 Инфо 20.02.2024
"Власт је ухваћена са прстима у меду, у крађи избора, и гледају како да се из тога извуку са што мање последица", каже за Н1 Владимир Обрадовић, кандидитат за градоначелника Београда испред листе Србија против насиља… »
Шапић: Ако се Несторовић не буде сложио с нама, нећемо правити договор с било ким са те листе
Радио 021 20.02.2024
Председник Привременог органа Београда Александар Шапић изјавио је да СНС неће правити већину у новом сазиву скупштине града са било којим одборником листе "Ми - Глас из народа". Рекао је да неће правити ако се, како је рекао… »
Шапић: Несторовићу додатних 10 дана за договор, нећемо с било ким са те листе
Радио сто плус 20.02.2024
Шапић је поводом одлагања конститутивне седнице Скупштине Београда која је јуче требало да буде одржана, рекао да је Несторовићу тиме остављен рок од 10 дана да одговори на ранији јавни позив о учешћу у формирању градске… »
Шапић: Мислим да ће Несторовић тражити место градоначелника након следећих избора
Еуроневс 20.02.2024
Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић рекао је да је пред јучерашњу конститутивну седницу новог сазива Скупштине града Београда донета одлука да се рок за договор владајуће коалиције са листом „Ми – глас… »
Шапић: Мислим да ће Несторовић тражити место градоначелника након следећих избора
Телеграф 20.02.2024
Носилац листе Бранимир Несторовић је преузео сву одговорност за читаву своју листу и њему је дат рок за договор до 1. марта. Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић рекао је да је пред јучерашњу… »
"Договора неће бити": Тома Фила: Ништа се неће променити до 1. марта, мораћемо да распишемо нове изборе у Београду
Блиц 20.02.2024
Председавајући Скупштином града Београда Тома Фила оценио је данас да се неће ништа променити до 1. марта за кад је одложена конститутивна седница Скупштине града, и да ће тада морати да се распишу нови градски избори, оценивши… »
Фила: Имамо већину, нисмо саставили власт у Београду јер нисмо хтели
Нова 20.02.2024
Наслове данашњих дневних новина и дешавања на политичкој сцени око формирања власти у Београду у јутарњем програму "пробуди се" коментарисали су носилац листе Социјалистичке партије Србије и кандидат те странке за… »
"Сачекали нас на улазу, хтели су да нас бију" Шок тврдња Бакареца: Малтретирали Филу од 80 година, Несторовић је неодговоран…
Курир 20.02.2024
Након што је јучерашња конститутивна седница Скупштине града Београда одложена за 1. март, због недостатка кворума, постало је више него извесно да је понављање градских избора једино решење. Ту могућност најавио је и… »
Иза вести: Душан Спасојевић
Н1 Инфо 20.02.2024
„Љиг није исто што и Београд, уз дужно поштовање. Чак ни (Александар) Вучић не може без последица да узме Београд на такав начин, да узме два одборника из нечега што се представљало као опозициона листа и из заиста опозиционих… »
Спасојевић: Београд није Љиг да се без последица формира власт од прелетача
Нови магазин 20.02.2024
Љиг није исто што и Београд, уз дужно поштовање. Чак ни (Александар) Вучић не може без последица да узме Београд на такав начин, да узме два одборника из нечега што се представљало као опозициона листа и из заиста опозиционих… »
Спасојевић: Београд није Љиг да се без последица формира власт од прелетача
Н1 Инфо 20.02.2024
„Љиг није исто што и Београд, уз дужно поштовање. Чак ни (Александар) Вучић не може без последица да узме Београд на такав начин, да узме два одборника из нечега што се представљало као опозициона листа и из заиста опозиционих… »
Антонијевић: Томе се једном за свагда мора стати на пут!
Правда 20.02.2024
Борислав Антонијевић, који је изабран за градског одборника са листе „Ми – глас из народа“, рекао је данас да померање конститутивне седнице Скупштине Београда за додатних десет дана види као самовољу владајуће Српске напредне… »
Антонијевић (Ми-глас из народа): Померање конститутивне седнице је самовоља владајуће странке
Он је на телевизији Нова С оценио да “могућност преласка одборника са листе на листу представља ‘спрдњу са народом’ и изборном вољом и да се томе једном за свагда мора стати на пут”. Антонијевић сматра и да Тужилаштво мора да… »
Антонијевић (Ми-глас из народа): Померање конститутивне седнице је самовоља владајуће странке
Данас 20.02.2024
Борислав Антонијевић, који је изабран за градског одборника са листе „Ми – глас из народа“, рекао је данас да померање конститутивне седнице Скупштине Београда за додатних десет дана види као самовољу владајуће Српске напредне… »
Тома Фила: Додатних десет дана да се Несторовић убеди
Правда 20.02.2024
Носилац листе Социјалистичке партије Србије (СПС) и кандидат те странке за градоначелника Београда на децембарским изборима Тома Фила рекао је да су напредњаци и СПС имали већину за конституисање Градске скупштине, али да "нису… »
Тома Фила: Додатних десет дана да се Несторовић убеди
Недељник 20.02.2024
Носилац листе Социјалистичке партије Србије (СПС) и кандидат те странке за градоначелника Београда на децембарским изборима Тома Фила рекао је да су напредњаци и СПС имали већину за конституисање Градске скупштине, али да „нису… »
Антонијевић (Ми-глас из наорда): Померање конститутивне седнице је самовоља владајуће странке
Он је на телевизији Нова С оценио да “могућност преласка одборника са листе на листу представља ‘спрдњу са народом’ и изборном вољом и да се томе једном за свагда мора стати на пут”. Антонијевић сматра и да Тужилаштво мора да… »
Вести дана »
Министар Селаковић саслушан у Тужилаштву за организовани криминал, терете га за два кривична дела
РТС пре 2 сатајош 44 повезане
Надахнути Тајрик и Вашингтон, Партизан срушио Бајерн у тешкој атмосфери
Спортске.нет пре 5 минутајош 101 повезана
Четири опције за принудно преузимање руског удела у НИС-у: Држава може да организује и јавну продају
Нова пре 3 сатајош 32 повезане