Povezane vesti

"17. decembar će biti dan srpskog inata kada ćemo pokazati nacionalni otpor Briselu, Kurtiju i partijskim dahijama"

"17. decembar će biti dan srpskog inata kada ćemo pokazati nacionalni otpor Briselu, Kurtiju i partijskim dahijama"

Pravda 20.02.2024
"17. decembra je trenutak da se okupim okupimo oko ideje odbrane naše zemlje, da se okupimo na biračkim mestima, da se okupimo oko glasačkih kutija i da masovno izlaskom na izbore, pokažemo da mi verujemo u našu Srbiju, da nismo odustali od nje i da… »
Stabilna većina ili novi izbori

Stabilna većina ili novi izbori

Politika 20.02.2024
Zbog nedostatka kvoruma zasedanje odloženo za mart. – Ako ne dođe do jedinstvenog stava liste „Mi – glas iz naroda”, idemo ponovo na izbore, izjavio Aleksandar Šapić. Konstitutivna sednica novog saziva Skupštine Beograda nije juče valjano ni… »
Šapić: Mislim da će Nestorović tražiti mesto gradonačelnika nakon sledećih izbora i da zato na njih želi da ide

Šapić: Mislim da će Nestorović tražiti mesto gradonačelnika nakon sledećih izbora i da zato na njih želi da ide

Kurir 20.02.2024
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je pred jučerašnju konstitutivnu sednicu novog saziva Skupštine grada Beograda doneta odluka da se rok za dogovor vladajuće koalicije sa listom „Mi - glas iz naroda”… »
Vladimir Obradović: Vlast može da „nabavi“ dva odbornika ali ne sme da formira Skupštinu

Vladimir Obradović: Vlast može da „nabavi“ dva odbornika ali ne sme da formira Skupštinu

N1 Info 20.02.2024
"Vlast je uhvaćena sa prstima u medu, u krađi izbora, i gledaju kako da se iz toga izvuku sa što manje posledica", kaže za N1 Vladimir Obradović, kandiditat za gradonačelnika Beograda ispred liste Srbija protiv nasilja komentarišući odlaganje… »
Šapić: Ako se Nestorović ne bude složio s nama, nećemo praviti dogovor s bilo kim sa te liste

Šapić: Ako se Nestorović ne bude složio s nama, nećemo praviti dogovor s bilo kim sa te liste

Radio 021 20.02.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da SNS neće praviti većinu u novom sazivu skupštine grada sa bilo kojim odbornikom liste "Mi - Glas iz naroda". Rekao je da neće praviti ako se, kako je rekao, jedini legitimni… »
Šapić: Mislim da će Nestorović tražiti mesto gradonačelnika nakon sledećih izbora

Šapić: Mislim da će Nestorović tražiti mesto gradonačelnika nakon sledećih izbora

Euronews 20.02.2024
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je pred jučerašnju konstitutivnu sednicu novog saziva Skupštine grada Beograda doneta odluka da se rok za dogovor vladajuće koalicije sa listom „Mi – glas iz naroda”… »
Nestorović će tražiti mesto gradonačelnika Beograda? Šapić: "Zato on želi da ide na sledeće izbore"

Nestorović će tražiti mesto gradonačelnika Beograda? Šapić: "Zato on želi da ide na sledeće izbore"

Mondo 20.02.2024
Šapić misli da će Nestorović tražiti mesto gradonačelnika nakon sledećih izbora i da zato na njih želi da ide. Šapić misli da će Nestorović tražiti mesto gradonačelnika nakon sledećih izbora i da zato na njih želi da ide. Predsednik… »
Šapić: Nestoroviću dodatnih 10 dana za dogovor, nećemo s bilo kim sa te liste

Šapić: Nestoroviću dodatnih 10 dana za dogovor, nećemo s bilo kim sa te liste

Radio sto plus 20.02.2024
Šapić je povodom odlaganja konstitutivne sednice Skupštine Beograda koja je juče trebalo da bude održana, rekao da je Nestoroviću time ostavljen rok od 10 dana da odgovori na raniji javni poziv o učešću u formiranju gradske vlasti. “Ne postoje… »

Telegraf 20.02.2024
Nosilac liste Branimir Nestorović je preuzeo svu odgovornost za čitavu svoju listu i njemu je dat rok za dogovor do 1. marta. Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić rekao je da je pred jučerašnju konstitutivnu sednicu novog… »
"Dogovora neće biti": Toma Fila: Ništa se neće promeniti do 1. marta, moraćemo da raspišemo nove izbore u Beogradu

"Dogovora neće biti": Toma Fila: Ništa se neće promeniti do 1. marta, moraćemo da raspišemo nove izbore u Beogradu

Blic 20.02.2024
Predsedavajući Skupštinom grada Beograda Toma Fila ocenio je danas da se neće ništa promeniti do 1. marta za kad je odložena konstitutivna sednica Skupštine grada, i da će tada morati da se raspišu novi gradski izbori, ocenivši da je najbolje da… »
Fila: Imamo većinu, nismo sastavili vlast u Beogradu jer nismo hteli

Fila: Imamo većinu, nismo sastavili vlast u Beogradu jer nismo hteli

Nova 20.02.2024
Naslove današnjih dnevnih novina i dešavanja na političkoj sceni oko formiranja vlasti u Beogradu u jutarnjem programu "probudi se" komentarisali su nosilac liste Socijalističke partije Srbije i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda Toma… »
Iza vesti: Dušan Spasojević

Iza vesti: Dušan Spasojević

N1 Info 20.02.2024
„Ljig nije isto što i Beograd, uz dužno poštovanje. Čak ni (Aleksandar) Vučić ne može bez posledica da uzme Beograd na takav način, da uzme dva odbornika iz nečega što se predstavljalo kao opoziciona lista i iz zaista opozicionih lista", rekao… »
"Sačekali nas na ulazu, hteli su da nas biju" Šok tvrdnja Bakareca: Maltretirali Filu od 80 godina, Nestorović je…

"Sačekali nas na ulazu, hteli su da nas biju" Šok tvrdnja Bakareca: Maltretirali Filu od 80 godina, Nestorović je…

Kurir 20.02.2024
Nakon što je jučerašnja konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda odložena za 1. mart, zbog nedostatka kvoruma, postalo je više nego izvesno da je ponavljanje gradskih izbora jedino rešenje. Tu mogućnost najavio je i predsednik Privremenog… »
Spasojević: Beograd nije Ljig da se bez posledica formira vlast od preletača

Novi magazin 20.02.2024
Ljig nije isto što i Beograd, uz dužno poštovanje. Čak ni (Aleksandar) Vučić ne može bez posledica da uzme Beograd na takav način, da uzme dva odbornika iz nečega što se predstavljalo kao opoziciona lista i iz zaista opozicionih lista", rekao je… »

N1 Info 20.02.2024
„Ljig nije isto što i Beograd, uz dužno poštovanje. Čak ni (Aleksandar) Vučić ne može bez posledica da uzme Beograd na takav način, da uzme dva odbornika iz nečega što se predstavljalo kao opoziciona lista i iz zaista opozicionih lista", rekao… »
Antonijević (Mi-glas iz naroda): Pomeranje konstitutivne sednice je samovolja vladajuće stranke

Antonijević (Mi-glas iz naroda): Pomeranje konstitutivne sednice je samovolja vladajuće stranke

Danas 20.02.2024
Borislav Antonijević, koji je izabran za gradskog odbornika sa liste „Mi – glas iz naroda“, rekao je danas da pomeranje konstitutivne sednice Skupštine Beograda za dodatnih deset dana vidi kao samovolju vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). On… »

On je na televiziji Nova S ocenio da “mogućnost prelaska odbornika sa liste na listu predstavlja ‘sprdnju sa narodom’ i izbornom voljom i da se tome jednom za svagda mora stati na put”. Antonijević smatra i da Tužilaštvo mora da reaguje ako… »
Antonijević: Tome se jednom za svagda mora stati na put!

Antonijević: Tome se jednom za svagda mora stati na put!

Pravda 20.02.2024
Borislav Antonijević, koji je izabran za gradskog odbornika sa liste „Mi – glas iz naroda“, rekao je danas da pomeranje konstitutivne sednice Skupštine Beograda za dodatnih deset dana vidi kao samovolju vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). On… »

Beta 20.02.2024
Borislav Antonijević, koji je izabran za gradskog odbornika sa liste "Mi - glas iz naroda", rekao je danas da pomeranje konstitutivne sednice Skupštine Beograda za dodatnih deset dana vidi kao samovolju vladajuće Srpske napredne stranke (SNS). On je na… »
Toma Fila: Dodatnih deset dana da se Nestorović ubedi

Nedeljnik 20.02.2024
Nosilac liste Socijalističke partije Srbije (SPS) i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda na decembarskim izborima Toma Fila rekao je da su naprednjaci i SPS imali većinu za konstituisanje Gradske skupštine, ali da „nisu želeli da sastave… »

Pravda 20.02.2024
Nosilac liste Socijalističke partije Srbije (SPS) i kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda na decembarskim izborima Toma Fila rekao je da su naprednjaci i SPS imali većinu za konstituisanje Gradske skupštine, ali da "nisu želeli da sastave… »
Antonijević (Mi-glas iz naorda): Pomeranje konstitutivne sednice je samovolja vladajuće stranke

Antonijević (Mi-glas iz naorda): Pomeranje konstitutivne sednice je samovolja vladajuće stranke

On je na televiziji Nova S ocenio da “mogućnost prelaska odbornika sa liste na listu predstavlja ‘sprdnju sa narodom’ i izbornom voljom i da se tome jednom za svagda mora stati na put”. Antonijević smatra i da Tužilaštvo mora da reaguje ako… »

Vesti dana »