Povezane vesti
Nestorović: Nećemo u beogradsku vlast, pretpostavljam da dvoje naših odbornika pregovara sa SNS
Radio 021 20.02.2024
Osnivač liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović odbacio je mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da "ne kontroliše" dvoje odbornika te… »
Branimir Nestorović: Nećemo ući u gradsku vlast u Beogradu, održati nove izbore
Pravda 20.02.2024
Osnivač liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović odbacio je mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da „ne kontroliše“ dvoje odbornika… »
Nestorović ponovio da ne ulazi u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora
Nedeljnik 20.02.2024
Osnivač liste „Mi – glas iz naroda“ Branimir Nestorović odbacio je mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da „ne kontroliše“ dvoje… »
Nestorović: 'Mi-glas iz naroda' smo se formirali da ne bismo podržali bilo koji blok
Beta 20.02.2024
Osnivač liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović odbacio je danas mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da "ne kontroliše" dvoje… »
Nestorović ponovio da ne ulazi u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora
N1 Info 20.02.2024
Osnivač liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović odbacio je mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da „ne kontroliše“ dvoje odbornika… »
Nestorović: ‘Mi-glas iz naroda’ smo se formirali da ne bismo podržali bilo koji blok
Radio sto plus 20.02.2024
Nestorović je za list Danas rekao da “ne kontroliše” dvoje odbornika te liste Aleksandra Jerkovića i Vesnu Ilić, koji su prekinuli svaki kontakt sa “Mi – glas iz naroda”, i da povodom toga pretpostavlja da su oni bili u nekim razgovorima sa… »
Novi magazin 20.02.2024
Vesti dana »
Novak se oglasio ponoćnom porukom: "Obrazovana omladina je najveća snaga Srbije, svima nam je potrebno razumevanje i poštovanje"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Vučić nakon sastanka u Briselu: Poslednji sam govorio, bilo optužbi i razgovora o američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Američka centralna banka smanjila referentnu kamatnu stopu za četvrtinu procenta
Danas pre 8 satijoš 2 povezane