Повезане вести

Бранимир Несторовић: Нећемо ући у градску власт у Београду, одржати нове изборе

Бранимир Несторовић: Нећемо ући у градску власт у Београду, одржати нове изборе

Правда 20.02.2024
Оснивач листе "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовић одбацио је могућност да одборници те групе грађана уђу у градску власт у Београду и позвао на одржавање нових избора. Несторовић је за лист Данас рекао да „не контролише“… »
Несторовић поновио да не улази у градску власт у Београду и позвао на одржавање нових избора

Несторовић поновио да не улази у градску власт у Београду и позвао на одржавање нових избора

Недељник 20.02.2024
Оснивач листе „Ми – глас из народа“ Бранимир Несторовић одбацио је могућност да одборници те групе грађана уђу у градску власт у Београду и позвао на одржавање нових избора. Несторовић је за лист Данас рекао да „не контролише“… »

Н1 Инфо 20.02.2024
Оснивач листе "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовић одбацио је могућност да одборници те групе грађана уђу у градску власт у Београду и позвао на одржавање нових избора. Несторовић је за лист Данас рекао да „не контролише“… »

Нови магазин 20.02.2024
Несторовић: ‘Ми-глас из народа’ смо се формирали да не бисмо подржали било који блок

Несторовић: ‘Ми-глас из народа’ смо се формирали да не бисмо подржали било који блок

Радио сто плус 20.02.2024
Несторовић је за лист Данас рекао да “не контролише” двоје одборника те листе Александра Јерковића и Весну Илић, који су прекинули сваки контакт са “Ми – глас из народа”, и да поводом тога претпоставља да су они били у неким… »

Вести дана »