Povezane vesti
Nestorović: Nećemo u beogradsku vlast, pretpostavljam da dvoje naših odbornika pregovara sa SNS
Radio 021 20.02.2024
Osnivač liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović odbacio je mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da "ne kontroliše" dvoje odbornika te… »
Branimir Nestorović: Nećemo ući u gradsku vlast u Beogradu, održati nove izbore
Pravda 20.02.2024
Osnivač liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović odbacio je mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da „ne kontroliše“ dvoje odbornika… »
Nestorović ponovio da ne ulazi u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora
Nedeljnik 20.02.2024
Osnivač liste „Mi – glas iz naroda“ Branimir Nestorović odbacio je mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da „ne kontroliše“ dvoje… »
Nestorović: 'Mi-glas iz naroda' smo se formirali da ne bismo podržali bilo koji blok
Beta 20.02.2024
Osnivač liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović odbacio je danas mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da "ne kontroliše" dvoje… »
Nestorović ponovio da ne ulazi u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora
N1 Info 20.02.2024
Osnivač liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović odbacio je mogućnost da odbornici te grupe građana uđu u gradsku vlast u Beogradu i pozvao na održavanje novih izbora. Nestorović je za list Danas rekao da „ne kontroliše“ dvoje odbornika… »
Nestorović: ‘Mi-glas iz naroda’ smo se formirali da ne bismo podržali bilo koji blok
Radio sto plus 20.02.2024
Nestorović je za list Danas rekao da “ne kontroliše” dvoje odbornika te liste Aleksandra Jerkovića i Vesnu Ilić, koji su prekinuli svaki kontakt sa “Mi – glas iz naroda”, i da povodom toga pretpostavlja da su oni bili u nekim razgovorima sa… »
Novi magazin 20.02.2024
Vesti dana »

Građani i studenti održali 15 minuta tišine ispred blokirane zgrade RTV u Novom Sadu
Beta pre 6 satijoš 56 povezanih

Tužilac naložio da se identifikuju osobe koje su pretile novinarki RTS-a
RTS pre 1 satjoš 88 povezanih

BLOG UŽIVO „Vesti su vam krvave, izlazite napolje“: Zaglušujuća buka pred RTS-om u vreme Dnevnika 2, u zgradi ugašena svetla
Nova pre 36 minutajoš 48 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 4 satijoš 8 povezanih

„Vanredno stanje“ u niškoj Skupštini – glasanje uz buku i bes, blokada izlaza i opkoljena zgrada
Južne vesti pre 6 satijoš 34 povezane