Povezane vesti
"Nađen sam u liftu 29. Aprila u 23.40 sati" Ovo je priča o jednom Iliji-Milanu iz Beograda koji 46 godina kasnije traži samo…
Kurir 20.02.2024
Nađen sam u liftu 29. aprila 1977. godine u 23.40 sati. Bio sam obučen u belu benkicu. Ispod benkice - bela košuljica. Preko pletena benkica s kapom. Uvijen u ćebe belo-plave boje. Pored mene četiri komada "tetra" pelena i boca bebi-pudera hemijske… »
Milan, koga su pre 47 godina kao bebu pronašli u liftu, javio se kurir televiziji: Čekam DNK rezultate iz Nemačke, još se…
Kurir 20.02.2024
"Nađen sam u liftu tog 29. aprila 1977. godine, u 23.40 sati. Bio sam obučen u belu benkicu. Ispod benkice bela košuljica. Preko ovog, pletena benkica sa kapom. Uvijen u ćebe belo-plave boje. Pored mene četiri komada tetra pelena i boca bebi pudera… »
Pozvao lift, a u njemu ostavljena beba! Milan iz Beograda je pronađen u zgradi, danas živi u Španiji i traži majku
Mondo 20.02.2024
Milan je pronađen u liftu 29. aprila 1977. godine, sad ima svoj život i porodicu, ali bi ipak da nađe biološke roditelje koji su ga ostavili. Milan je pronađen u liftu 29. aprila 1977. godine, sad ima svoj život i porodicu, ali bi ipak da nađe… »
Vesti dana »
RHMZ: Od danas snežne padavine, očekuje se od 15 do 35 centimetara snega; U Novom Sadu kiša
RTV pre 2 minutajoš 8 povezanih
Ruske snage uništile 47 dronova u Rostovskoj, Belgorodskoj, Brjanskoj oblasti; IAEA: Tri nuklearne elektrane u Ukrajini smanjile proizvodnju
RTS pre 2 minutajoš 3 povezane
Nastavljaju se žestoki napadi Izraela: Najmanje 21 Palestinac poginuo u udarima širom Gaze
Kurir pre 56 minutajoš 4 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 10 satijoš 1 povezana