Povezane vesti
Drama Na Banjici: Gusti oblak dima kulja iz autobusa (foto)
Večernje novosti 20.02.2024
OBLAK dima snimljen je kako kulja iz autobusa na Banjici. Foto: Printskrin/Instagram Kako može da se vidi na "priči" IG stranice "Moj Beograd", iz autobusa na liniji 59 širio se beli dim. Foto: Printskrin/Instagram Na slici se ne vidi vatra, odnosno… »
Zapalio se autobus na Banjici: Kulja beli dim na sve strane (foto)
Blic 20.02.2024
Oblak dima snimljen je kako kulja iz autobusa na Banjici. Kako može da se vidi na "priči" IG stranice " Moj Beograd", iz autobusa na liniji 59 širio se beli dim. Na slici se ne vidi vatra, odnosno, požar, pa je moguće da je došlo do pregrevanja… »
Dim kulja iz autobusa na liniji 59 na Banjici
Telegraf 20.02.2024
Vozilo je stajalo u voznoj traci, ali saobraćaj nije bio zaustavljen. Oblak dima snimljen je kako kulja iz autobusa na Banjici. Kako može da se vidi na "priči" IG stranice " Moj Beograd", iz autobusa na liniji 59 širio se beli dim. Na slici se ne vidi… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, pristižu građani iz drugih gradova
N1 Info pre 29 minutajoš 41 povezana

Protest "15. za 15" danas u Beogradu – Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 29 minutajoš 77 povezanih

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 54 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 29 minutajoš 8 povezanih

Vučić u obilasku Ekspa: Uveren sam da ćemo danas izdržati sve pritiske i napade
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih