Povezane vesti
Voditeljka "Pinka" ujutru uzimala ove tri namirnice i smršala 30 kilograma: Pridržavala se specijalnog jelovnika, iz ishrane…
Blic 20.02.2024
Voditeljka "Pinka", Dea Đurđević, naglo se ugojila nakon stravične nesreće koju je imala 2019. godine, a svojevremeno je otkrila kako je uspela da smrša 30 kilograma. Kako je voditeljka tada istakla, sada je zadovoljna svojim izgledom. - Merila sam… »
Voditeljka nakon stravične nezgode smršala 30 kilograma: Dea tvrdi da su trojica lekara zaslužni za tranformaciju
Kurir 20.02.2024
Voditeljka "Pinka", Dea Đurđević, naglo se ugojila nakon stravične nesreće koju je imala 2019. godine, a svojevremeno je otkrila kako je uspela da smrša 30 kilograma. Kako je voditeljka tada istakla, sada je zadovoljna svojim izgledom. - Merila sam… »
Vesti dana »

Napadnut predsednik opštine Medijana, udaren u glavu, policija savladala napadača
Jugmedia pre 1 satjoš 16 povezanih

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 11 povezanih

Ludilo ili hrabrost? Navijač u dresu Napolija došao među hiljade pristalica Intera i umalo napravio haos
Telegraf pre 6 minutajoš 33 povezane

Poznati detalji protesta u 32 grada u Srbiji: U Beogradu će biti blokirana dva mosta
Danas pre 3 satajoš 21 povezana

Ubedljiv poraz: SNS kandidatkinja izgubila na izborima za predsednika Matice slovačke
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih