Повезане вести
Никола Јокић о његовим Нагетсима: Ми не правимо буку, ми смо тихи дивови
Еуроневс 20.02.2024
Након завршеног "Ол-стар" викенда, који сте ексклузивно могли да пратите на каналима ТВ Арене спорт, једини српски представник на манифестацији у Индијанаполису, Никола Јокић (29), сео је да поразговара са медијима блиским… »
Ове јокићеве речи ће вас ганути у срце! Србин на емотиван начин причао о својој ћеркици - "Волим када је чујем како се смеје"…
Курир 20.02.2024
На недавно завршеном Ол-стару, српски репрезентативац Никола Јокић готово да се није ни ознојио, већ је одлучио да се што боље забави. После Ол-стар викенда, момак из Сомбора дао је један велики интервју. Јокић је разговарао са… »
Немам велике циљеве и снове! Јокић се отворио као никад пре: Не волим рођендан и лекције! Желим здравље породице и победе…
Курир 20.02.2024
Након Ол-стар викенда који је Никола Јокић искористио да се одлично забави, центар Денвера је дао велики интервју. Сомборац је разговарао са Кејти Винџ, новинарком коју одлично познаје јер је блиска Денверу. На Ол-стар утакмици… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 6 сатијош 1 повезана