Повезане вести

Спајић: Влада Црне Горе и Синдикат просвете договорили повећање плата

Спајић: Влада Црне Горе и Синдикат просвете договорили повећање плата

Политика 20.02.2024
ПОДГОРИЦА – Влада Црне Горе и Синдикат просвете вечерас су договорили повећање плата просветним радницима, саопштио је црногорски премијер Милојко Спајић. „Мислим да смо дошли до решења које је одрживо и добро за све. То… »
У учионицама, уместо ђака – наставници у штрајку

У учионицама, уместо ђака – наставници у штрајку

Политика 20.02.2024
Настава је делимично или потпуно обустављена у многим школама у Црној Гори, али има и оних у којима се одржавају часови. Од нашег дописника Подгорица – Након што Синдикат просветара и Министарство просвете, науке и иновација… »
Спајић о штрајку просветара: Мислим да смо дошли до одрживог решења - Синдикат тражи писмену потврду владе

Спајић о штрајку просветара: Мислим да смо дошли до одрживог решења - Синдикат тражи писмену потврду владе

Еуроневс 20.02.2024
Влада Црне Горе и Синдикат просвете вечерас су договорили повећање плата просветним радницима, саопштио је црногорски премијер Милојко Спајић. "Мислим да смо дошли до решења које је одрживо и добро за све. То подразумева… »
Црна Гора: Влада и просвјетари постигли договор, штрајк се наставља до писмене гаранције

Црна Гора: Влада и просвјетари постигли договор, штрајк се наставља до писмене гаранције

Глас Америке 20.02.2024
Подгорица — Влада Црне Горе постигла је касно у уторак договор са Синдикатом просвјете о повећању плата просвјетним радницима за десет одсто, али ће просвјетари остати у штрајку док не добију писмену потврду а главни одбор… »
Договор Синдиката просвете и Владе Црне Горе, штрајк до потписивања споразума

Договор Синдиката просвете и Владе Црне Горе, штрајк до потписивања споразума

Слободна Европа 20.02.2024
Представници Владе Црне Горе на челу с премијером Милојком Спајићем постигли су договор са Синдикатом просвете о повећању плата, али штрајк неће бити обустављен док у среду не буде потписан споразум, изјавио је председник… »
Део просветара у Црној Гори наставља штрајк, по подне разговори у Влади

Део просветара у Црној Гори наставља штрајк, по подне разговори у Влади

РТВ 20.02.2024
ПОДГОРИЦА - Штрајк просветних радника у Црној Гори, који захтевају повећање зарада, настављен је данас, а за по подне је најављен састанак представника Синдиката просвете и ресорног министарства. Из Синдиката просвете је… »

Вести дана »