Povezane vesti
Sleteo u provaliju kolima, ali uspeo sam da ispliva i spase se sigurne smrti: Neverovatne slike iz korita reke Morače, olupina…
RINA 20.02.2024
Sleteo u provaliju kolima, ali uspeo sam da ispliva i spase se sigurne smrti: Neverovatne slike iz korita reke Morače, olupina automobila pluta na površini (FOTO)(VIDEO) Podgorica - Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se u Podgorici kada je mladić… »
Neverovatne fotografije iz korita reke Morače: Sleteo u provaliju, ali uspeo sam da ispliva
Telegraf 20.02.2024
Mladić je uspeo da stigne do prve pumpe koja se nalazila u blizini, a radnici su mu ukazali prvu pomoć. Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se u Podgorici kada je mladić koji se nalazio za volanom putničkog automobila izgubio kontrolu nad vozilom… »
Vesti dana »
Bilo mi je teško da se krećem: Kecmanović otvorio dušu nakon poraza na Rolan Garosu
Večernje novosti pre 36 minutajoš 46 povezanih
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 2 satajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Firma koja drži „divlju” prorežimsku televiziju dobila najviše para na niškom konkursu
Cenzolovka pre 2 satajoš 20 povezanih
Putevi Srbije: Bez TAG uređaja nema prolaza za kamione, kazne od 1. jula i do dva miliona dinara
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih