Povezane vesti

Garbahosa: Ne sviđa mi se ideja da Dubai postane član Evrolige

Garbahosa: Ne sviđa mi se ideja da Dubai postane član Evrolige

Politika 20.02.2024
MINHEN – Predsednik evropskog ogranka Svetske košarkaške federacije (FIBA) Horhe Garbahosa rekao je danas da mu se ne sviđa ideja da Dubai igra u Evroligi. Garbahosa je danas održao konferenciju za novinare, a jedna od tema bilo je i moguće… »
„Ne sviđa mi se ideja da Dubai postane član Evrolige“

„Ne sviđa mi se ideja da Dubai postane član Evrolige“

Sportski žurnal 20.02.2024
Naziv takmičenja je Evroliga. Dakle, ako dovedemo klubove iz Azije, to je sasvim druga stvar - zaključio je Garbahosa. Predsednik evropskog ogranka Svetske košarkaške federacije (FIBA) Horhe Garbahosa rekao je danas da mu se ne sviđa ideja da Dubai… »
Garbahosa: Zašto klub sa drugog kontinenta da igra Evroligu?

Garbahosa: Zašto klub sa drugog kontinenta da igra Evroligu?

Sport klub 20.02.2024
Predsednik evropskog ogranka Svetske košarkaške federacije (FIBA) Horhe Garbahosa rekao je da mu se ne sviđa ideja da Dubai igra u Evroligi. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. Garbahosa je održao konferenciju za novinare, a jedna… »
Garbahosa oštar: Legendarni Španac protiv Dubaija u Evroligi

Garbahosa oštar: Legendarni Španac protiv Dubaija u Evroligi

Večernje novosti 20.02.2024
PREDSEDNIK evropskog ogranka Svetske košarkaške federacije (FIBA) Horhe Garbahosa izjavio je da mu se ne sviđa ideja da Dubai igra u Evroligi. FOTO: FIBA.Basketball Garbahosa je danas održao konferenciju za novinare, a jedna od tema bilo je i moguće… »
Prvi čovek FIBA protiv ulaska Dubaija u Evroligu: "Ne vidim poentu"

Prvi čovek FIBA protiv ulaska Dubaija u Evroligu: "Ne vidim poentu"

Sportske.net 20.02.2024
Predsednik Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) za evropsko tlo Horhe Garbahosa kazao je da mu se ne dopada ideja ulaska Dubaija u Evroligu. Evroliga i FIBA su zakopali ratne sekire u prethodnom periodu, ali to ne znači da se slažu u svim… »
Dubai u Evroligi? Besmisleno! Javio se legendarni Španac: Hoće li da izbace jedan klub ili da menjaju sve?

Dubai u Evroligi? Besmisleno! Javio se legendarni Španac: Hoće li da izbace jedan klub ili da menjaju sve?

Mondo 20.02.2024
Horhe Garbahosa pričao je o potencijalnom učešću Dubaija u Evroligi. Horhe Garbahosa pričao je o potencijalnom učešću Dubaija u Evroligi. Dubai ne treba da igra u Evroligi. To je stav koji ima čuveni španski košarkaš Horhe Garbahosa koji je… »

Vesti dana »