Povezane vesti

Muškarac kolima sleteo u moraču: Neverovatne slike iz korita, olupina pluta na površini (foto)

Muškarac kolima sleteo u moraču: Neverovatne slike iz korita, olupina pluta na površini (foto)

Kurir 20.02.2024
Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se u Podgorici kada je mladić koji se nalazio za volanom putničkog automobila izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u korito reke Morače, u provaliju duboku preko 20 metara. "Mladić je najverovatnije zaspao… »
Neverovatne slike iz korita Morače Sleteo kolima u provaliju, uspeo sam da ispliva, olupina automobila pluta na površini…

Neverovatne slike iz korita Morače Sleteo kolima u provaliju, uspeo sam da ispliva, olupina automobila pluta na površini…

Dnevnik 20.02.2024
PODGORICA: Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se u Podgorici kada je mladić koji se nalazio za volanom putničkog automobila izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u korito reke Morače, u provaliju duboku preko 20 metara. - Mladić je… »
Neverovatne slike iz korita reke Morače nakon nesreće! Mladić sleteo automobilom, pa uspeo da ispliva, olupina pluta

Neverovatne slike iz korita reke Morače nakon nesreće! Mladić sleteo automobilom, pa uspeo da ispliva, olupina pluta

Mondo 20.02.2024
Mladić je sleteo kolima u kanjon reke Morače, ali uspeo sam da ispliva i spase se sigurne smrti. Mladić je sleteo kolima u kanjon reke Morače, ali uspeo sam da ispliva i spase se sigurne smrti. Saobraćajna nezgoda dogodila se u Podgorici kada je… »

Vesti dana »