Повезане вести

"Тај новац нисам хтела да узмем" Милена прошла пакао на приватној клиници: "Доктор тражио да се видимо после, ево шта ми је…

"Тај новац нисам хтела да узмем" Милена прошла пакао на приватној клиници: "Доктор тражио да се видимо после, ево шта ми је…

Курир 20.02.2024
Отишла сам на киретажу у приватну клинику (назив познат редакцији), доктор (име и презиме познато редакцији) ми је током интервеније пробушио материцу, а да ме о томе није обавестио! Био ми је угрожен живот, а они су ме пустили… »
Милена из Београда отишла на киретажу, пробушили јој материцу? Шок тврдње: У стомаку имала пола литре крви, вадили јој органе…

Милена из Београда отишла на киретажу, пробушили јој материцу? Шок тврдње: У стомаку имала пола литре крви, вадили јој органе…

Курир 20.02.2024
Милена Анђелковић (30) из Београда, једва је сачувала живот након интервенције киретаже на једној приватној клиници у Београду. Како тврди, приликом интервенције Милени је пробушена материца, при чему је доживела обилно… »
"'Можда је остало нешто', рекао ми је доктор, а онда је кренуло обилно крварење! Извадили су ми све органе да виде одакле!"…

"'Можда је остало нешто', рекао ми је доктор, а онда је кренуло обилно крварење! Извадили су ми све органе да виде одакле!"…

Блиц 20.02.2024
Београђанка Милена Анђелковић недавно је у једну приватну клинику отишла на гинеколошку интервенцију, где је, како каже, претрпела трауму и био јој је угрожен живот. Анђелковић је рекла да је у децембру отишла на заказану… »
Милена отишла на киретажу, пробушили јој материцу? У стомаку имала пола литре крви, морали да јој ваде органе

Милена отишла на киретажу, пробушили јој материцу? У стомаку имала пола литре крви, морали да јој ваде органе

Телеграф 20.02.2024
Милена је 21. децембра отишла на киретажу, а након интервенције нико јој није рекао да проблем постоји. Милена Анђелковић (30) из Београда, једва је сачувала живот након интервенције киретаже на једној приватној клиници у… »
„Имам двоје деце, могла сам да изгубим живот“: Траума Београђанке у приватној клиници

„Имам двоје деце, могла сам да изгубим живот“: Траума Београђанке у приватној клиници

Н1 Инфо 20.02.2024
Београђанка Милена Анђелковић недавно је у једну приватну клинику отишла на гинеколошку интервенцију, где је, како за Н1 каже, претрпела трауму и био јој је угрожен живот. Анђелковић је за Н1 Студио Ливе рекла да је у децембру… »

Вести дана »