Povezane vesti

"Taj novac nisam htela da uzmem" Milena prošla pakao na privatnoj klinici: "Doktor tražio da se vidimo posle, evo šta mi je…

"Taj novac nisam htela da uzmem" Milena prošla pakao na privatnoj klinici: "Doktor tražio da se vidimo posle, evo šta mi je…

Kurir 20.02.2024
Otišla sam na kiretažu u privatnu kliniku (naziv poznat redakciji), doktor (ime i prezime poznato redakciji) mi je tokom intervenije probušio matericu, a da me o tome nije obavestio! Bio mi je ugrožen život, a oni su me pustili iz bolnice to isto veče… »
Milena iz Beograda otišla na kiretažu, probušili joj matericu? Šok tvrdnje: U stomaku imala pola litre krvi, vadili joj organe…

Milena iz Beograda otišla na kiretažu, probušili joj matericu? Šok tvrdnje: U stomaku imala pola litre krvi, vadili joj organe…

Kurir 20.02.2024
Milena Anđelković (30) iz Beograda, jedva je sačuvala život nakon intervencije kiretaže na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Kako tvrdi, prilikom intervencije Mileni je probušena materica, pri čemu je doživela obilno unutrašnje krvarenje, a da joj… »
"'Možda je ostalo nešto', rekao mi je doktor, a onda je krenulo obilno krvarenje! Izvadili su mi sve organe da vide odakle!"…

"'Možda je ostalo nešto', rekao mi je doktor, a onda je krenulo obilno krvarenje! Izvadili su mi sve organe da vide odakle!"…

Blic 20.02.2024
Beograđanka Milena Anđelković nedavno je u jednu privatnu kliniku otišla na ginekološku intervenciju, gde je, kako kaže, pretrpela traumu i bio joj je ugrožen život. Anđelković je rekla da je u decembru otišla na zakazanu ginekološku intervenciju u… »
Milena otišla na kiretažu, probušili joj matericu? U stomaku imala pola litre krvi, morali da joj vade organe

Milena otišla na kiretažu, probušili joj matericu? U stomaku imala pola litre krvi, morali da joj vade organe

Telegraf 20.02.2024
Milena je 21. decembra otišla na kiretažu, a nakon intervencije niko joj nije rekao da problem postoji. Milena Anđelković (30) iz Beograda, jedva je sačuvala život nakon intervencije kiretaže na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Kako tvrdi za… »
„Imam dvoje dece, mogla sam da izgubim život“: Trauma Beograđanke u privatnoj klinici

„Imam dvoje dece, mogla sam da izgubim život“: Trauma Beograđanke u privatnoj klinici

N1 Info 20.02.2024
Beograđanka Milena Anđelković nedavno je u jednu privatnu kliniku otišla na ginekološku intervenciju, gde je, kako za N1 kaže, pretrpela traumu i bio joj je ugrožen život. Anđelković je za N1 Studio Live rekla da je u decembru otišla na zakazanu… »

Vesti dana »