Povezane vesti
„Morali bi da mi otvaraju lobanju iza uha“: Ljubomir Bandović od detinjstva ima zdravstveni problem, a evo zašto je odbio…
Nova 20.02.2024
Ljubomir Bandović važi za jednog od naših najboljih glumaca, a o svom privatnom životu retko govori. Ipak, jednom prilikom je otkrio da se sa jednim zdravstvenim problemom suočava od ranog detinjstva, odnosno da ne čuje na levo uho. „Imao sam pet godina… »
"Hteli su da mi otvore lobanju iza uha" Ljubomir Bandović pati od ovog problema od malena! Odbija lečenje, a ovo je razlog
Kurir 20.02.2024
Glumac Ljubomir Bandović godinama je prisutan na javnoj sceni, a o svom privatnom životu nikada nije mnogo govorio. Ipak, jednom prilikom je otkrio kako se u ranom detinjstvu susreo sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a njegova priča podigla je tada… »
"Hteli su da mi otvore lobanju iza uha": Ljubomir Bandović od pete godine ima ovaj zdravstveni problem, a evo zašto je odbio…
Blic 20.02.2024
Glumac Ljubomir Ljuba Bandović godinama je prisutan na javnoj sceni, a o svom privatnom životu nikada nije mnogo govorio. Ipak, jednom prilikom je otkrio kako se u ranom detinjstvu susreo sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a njegova priča podigla je… »
Vesti dana »

Upozorenje RHMZ-a na visoke temperature do 17. avgusta, mere opreza opet na snazi
RTS pre 21 minutajoš 38 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori za okončanje rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 32 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 13 povezanih