Povezane vesti
"Nemam dete ali sam jednom bila": Seka Aleksić se raznežila zbog iskrene izjave Mirjane Karanović
Mondo 20.02.2024
Glumica Mirjana Karanović govorila je o deci, pa je nevela da iako nema decu, smatra da je za njih najsigurnije mesto porodica. Glumica Mirjana Karanović govorila je o deci, pa je nevela da iako nema decu, smatra da je za njih najsigurnije mesto… »
Seka Aleksić reagovala na izjavu Mirjane Karanović: "Ova žena..." Evo šta joj je poručila
Kurir 20.02.2024
Pevačica Seka Aleksić reagovala je na emotivnu izjavu glumice Mirjane Karanović o porodici i deci. Naime, Mirjana je govorila o deci, te nevela da iako nema decu smatra da je za njih najsigurnije mesto za njih porodica. - Ja nemam decu, ali sam jednom… »
Vesti dana »

Milivojević i Ćuta za Nova.rs objašnjavaju zašto nisu podržali predlog o Vladi narodnog poverenja
Nova pre 6 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih

Uživo severna Makedonija u suzama! Sahranjene žrtve požara u diskoteci u Kočanima: Uhapšena tri gradonačelnika, policija nastavlja akciju privođenja
Blic pre 57 minutajoš 62 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 6 satijoš 19 povezanih

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana