Povezane vesti
"Nemam dete ali sam jednom bila": Seka Aleksić se raznežila zbog iskrene izjave Mirjane Karanović
Mondo 20.02.2024
Glumica Mirjana Karanović govorila je o deci, pa je nevela da iako nema decu, smatra da je za njih najsigurnije mesto porodica. Glumica Mirjana Karanović govorila je o deci, pa je nevela da iako nema decu, smatra da je za njih najsigurnije mesto… »
Seka Aleksić reagovala na izjavu Mirjane Karanović: "Ova žena..." Evo šta joj je poručila
Kurir 20.02.2024
Pevačica Seka Aleksić reagovala je na emotivnu izjavu glumice Mirjane Karanović o porodici i deci. Naime, Mirjana je govorila o deci, te nevela da iako nema decu smatra da je za njih najsigurnije mesto za njih porodica. - Ja nemam decu, ali sam jednom… »
Vesti dana »
Ekonomski ekspert o NIS-u: Ne zna se šta su Srbija i Mađarska dogovorile - Rafinerija će raditi, ali do kada?
N1 Info pre 1 satjoš 94 povezane
Zemljotres jačine 3,8 pogodio Leskovac, usledila još četiri naknadna potresa
Južne vesti pre 3 satajoš 43 povezane
Teheran ne popušta Mediji tvrde: Iran hoće međunarodno priznanje kontrole nad Ormuzom, spreman i na silu!
Večernje novosti pre 25 minutajoš 25 povezanih
Student Andrej Tanko proglašen krivim za ometanje službenog lica
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 20 povezanih
Neka se pripremi ovaj deo Srbije: Hitno se oglasio RHMZ, naredna 2 sata su ključna, evo gde će pljuštati
Telegraf pre 35 minutajoš 54 povezane