Povezane vesti
"Nemam dete ali sam jednom bila": Seka Aleksić se raznežila zbog iskrene izjave Mirjane Karanović
Mondo 20.02.2024
Glumica Mirjana Karanović govorila je o deci, pa je nevela da iako nema decu, smatra da je za njih najsigurnije mesto porodica. Glumica Mirjana Karanović govorila je o deci, pa je nevela da iako nema decu, smatra da je za njih najsigurnije mesto… »
Seka Aleksić reagovala na izjavu Mirjane Karanović: "Ova žena..." Evo šta joj je poručila
Kurir 20.02.2024
Pevačica Seka Aleksić reagovala je na emotivnu izjavu glumice Mirjane Karanović o porodici i deci. Naime, Mirjana je govorila o deci, te nevela da iako nema decu smatra da je za njih najsigurnije mesto za njih porodica. - Ja nemam decu, ali sam jednom… »
Vesti dana »
Vučić čestitao Ramazanski bajram: "Želim da praznični dani donesu duhovnu snagu i blagostanje"
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 25 povezanih
Cene nafte porasle nakon novih napada energetsku infrastrukturu na Bliskom istoku
Euronews pre 23 minutajoš 39 povezanih
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta kritikovao Orbana zbog blokade kredita za Ukrajinu
Politika pre 3 satajoš 29 povezanih
Moskva: Napad na novinare RT-a u Libanu – grubo kršenje međunarodnog prava
Vesti online pre 33 minutajoš 240 povezanih
Obradović: PAO će biti motivisan, moramo da budemo fokusirani; Ataman: Za nas je svaki meč kao finale
RTV pre 1 satjoš 44 povezane