Повезане вести

Шокантно! Такер Карлсон обелоданио: Борис Џонсон ми је тражио милион долара за интервју!

Шокантно! Такер Карлсон обелоданио: Борис Џонсон ми је тражио милион долара за интервју!

Курир 21.02.2024
Амерички новинар Такер Карлсон је у интервјуу за Блејз рекао да је бивши британски премијер Борис Џонсон од њега тражио милион долара за интервју у коме би објаснио свој став о сукобу у Украјини. Карлсон је Џонсона назвао… »
Такер Карлсон жестоко критиковао Бориса Џонсона: Тражио ми је милион долара за интервју

Такер Карлсон жестоко критиковао Бориса Џонсона: Тражио ми је милион долара за интервју

Еуроневс 21.02.2024
Амерички новинар Такер Карлсон оптужио је у уторак бившег британског премијера Бориса Џонсона да му је тражио милион долара за интервју. Он је то рекао у емисији водитеља Глена Бека, након Џонсонове оштре осуде интеврјуа са… »
Такер Карлсон: Пратили су ме, Борис Џонсон жели милион долара (видео)

Такер Карлсон: Пратили су ме, Борис Џонсон жели милион долара (видео)

Политика 21.02.2024
Након оптужби бившег британског премијера Бориса Џонсона да је "марионета Кремља", Карлсон затражио интервју са њим. Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да су га америчке обавештајне агенције пратиле пре интервјуа са… »
Такер Карлсон: Борис Џонсон ми је тражио милион долара за интервју

Такер Карлсон: Борис Џонсон ми је тражио милион долара за интервју

Вести онлине 21.02.2024
Бивши премијер Велике Британије Борис Џонсон тражио је од америчког новинара Такера Карлсона милион долара за интервју у којем би он разјаснио свој став према конфликту у Украјини. – Борис Џонсон ме је назвао “оружјем Кремља”… »
Карлсон: Пратили ме пре разговора са Путином, Џонсон тражи милион долара за интервју

Карлсон: Пратили ме пре разговора са Путином, Џонсон тражи милион долара за интервју

РТС 21.02.2024
Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је да су га америчке обавештајне агенције пратиле пре интервјуа са председником Русије Владимиром Путином. Такер Карлсон је рекао да је неколико дана пре заказаног интервјуа са руским… »
Карлсон: Пратили су ме пре разговора са Путином, Борис Џонсон ми тражи милион долара за интервју

Карлсон: Пратили су ме пре разговора са Путином, Борис Џонсон ми тражи милион долара за интервју

Блиц 21.02.2024
Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је данас да су га америчке обавештајне агенције пратиле пре интервјуа са председником Русије Владимиром Путином. - Добио сам позив од репортера "Њујорк тајмса" који је ме је питао када ћу… »

Телеграф 21.02.2024
Карлсон: Пратили ме пре разговора са Путином, Џонсон тражи милион $ за интервју. Амерички новинар Такер Карлсон изјавио је данас да су га америчке обавештајне агенције пратиле пре и нтервјуа са председником Русије Владимиром… »

Вести дана »