Povezane vesti
Srbin se zaposlio kod albanca u Prizrenu, svi mu prijatelji ostali u čudu! "Ušao sam u radionicu, on me pozvao i rekao da..."
Kurir 21.02.2024
U Prizrenu Srbi uglavnom rade pri crkvi i samo jedan u opštini kao zvaničnik za srpska pitanja u kancelariji za zajednice. Bezbednost i posao su najčešća objašnjenja roditelja koji žive u gradu na Bistrici i zato im se i deca ne vraćaju, ali i tu… »
Srbin se zaposlio kod albanca u Prizrenu i šokirao prijatelje "Ušao sam u radionicu, on me pozvao i rekao..."
Alo 21.02.2024
U Prizrenu Srbi uglavnom rade pri crkvi i samo jedan u opštini kao zvaničnik za srpska pitanja u kancelariji za zajednice. U Prizrenu Srbi uglavnom rade pri crkvi i samo jedan u opštini kao zvaničnik za srpska pitanja u kancelariji za zajednice… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 1 satjoš 17 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 4 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta: Nakon četiri sata bez konkretnih zaključaka
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana za 2022, 2023. i 2024. godinu
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih