Povezane vesti

Šta da radite s plinskom bocom koja vam više ne treba Dati, prodati ili baciti? Ovo su rešenja (foto)

Šta da radite s plinskom bocom koja vam više ne treba Dati, prodati ili baciti? Ovo su rešenja (foto)

Dnevnik 21.02.2024
Kada je Nišlija Ivan Dinić sređivao stan i rešio da izbaci ispravnu bocu sa plinom iz kuće - nije znao gde može da je odnese. „Hteo sam da je izbacim jer ne spremam hranu na plin, a zauzima mesta", kaže ovaj tridesettrogodišnjak za Bi-Bi-Si na… »
Srbija i gas: Šta raditi sa nepotrebnim bocama sa plinom

BBC News 21.02.2024
Plinsku bocu, ispravna ili ne, trebalo bi predati ovlašćenim kompanijama koje bi mogle da je ponovo koriste ili recikliraju. Ali to nije baš tako lako. Kada je Nišlija Ivan Dinić sređivao stan i rešio da izbaci ispravnu bocu sa plinom iz kuće -… »

Radio 021 21.02.2024
Plinsku bocu, ispravna ili ne, trebalo bi predati ovlašćenim kompanijama koje bi mogle da je ponovo koriste ili recikliraju. Ali to nije baš tako lako. BBC Kada je Nišlija Ivan Dinić sređivao stan i rešio da izbaci ispravnu bocu sa plinom iz kuće… »

Danas 21.02.2024
Kada je Nišlija Ivan Dinić sređivao stan i rešio da izbaci ispravnu bocu sa plinom iz kuće – nije znao gde može da je odnese. „Hteo sam da je izbacim jer ne spremam hranu na plin, a zauzima mesta“, kaže ovaj tridesettrogodišnjak za BBC na… »

Južne vesti 21.02.2024
BBC Kada je Nišlija Ivan Dinić sređivao stan i rešio da izbaci ispravnu bocu sa plinom iz kuće - nije znao gde može da je odnese. „Hteo sam da je izbacim jer ne spremam hranu na plin, a zauzima mesta", kaže ovaj tridesettrogodišnjak za BBC na… »

Vesti dana »