Povezane vesti
Šapić: Nestorović jedini s kim pregovaramo
Politika 21.02.2024
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da Branimir Nestorović ostaje jedini s kim će se pregovarati o pravljenju nove gradske vlasti s listom „Mi - Glas iz naroda”. „Mislim da u okviru njihove grupe on… »
Šapić: SNS nije dao kvorum na sednici Skupštine Beograda kako bismo dobili još vremena za moguće dogovore
Euronews 21.02.2024
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da poslanici Srpske napredne stranke nisu dali kvorum na sednici Skupštine Beograda kako bi dobili još vremena za moguće dogovore. "Konstitutivna sednica Skupštine… »
Šapić u Insajder intervjuu: Odbornici SNS nisu dali kvorum kako bismo dobili još vremena za moguće dogovore (VIDEO)
Insajder 21.02.2024
"Konstitutivna sednica Skupštine Beograda u ponedeljak je započeta, jer da nije, probili bismo zakonski rok koji je bio do 21. februara, što bi značilo da se odmah ide na nove izbore. Poslanici SNS-a nisu dali kvorum da bismo dobili još desetak dana… »
Šapić: Nestorović jedini s kim pregovaramo
Novi magazin 21.02.2024
Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da Branimir Nestorović ostaje jedini s kim će se pregovarati o pravljenju nove gradske vlasti s listom "Mi - Glas iz naroda". "Mislim da u okviru njihove grupe on ima… »
TV najava: Insajder intervju – Aleksandar Šapić
Insajder 21.02.2024
Da li je odluka vladajuće koalicije da bojkotuje uspostavljanje Skupštine grada, iako tvrdi da ima većinu, uvod u nove izbore? Gost Jugoslava Ćosića u emisiji "Insajder intervju“ večeras 21. februara je Aleksandar Šapić, bivši gradonačelnik i… »
Šapić: Ako se Nestorović ne bude složio s nama, nećemo praviti dogovor s bilo kim sa te liste
NIN 21.02.2024
Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da Srpska napredna stranka (SNS) neće praviti većinu u novom sazivu skupštine grada sa bilo kojim odbornikom liste "Mi - Glas iz naroda" ako se, kako je rekao, jedini legitimni… »
Hoće li naprednjaci uopšte konstituisati Skupštinu Beograda i zašto se čini da neće?
Danas 21.02.2024
Srpskoj naprednoj stranci je važno ko će voditi Beograd do eventualnih novih izbora i zato se, prema našim saznanjima, razmišlja o tome da nova Skupština Grada Beograda, ne bude konstituisana do isteka roka, kako bi postojeći Privremeni organ u… »
Obradović: Bilo poziva odbornicima Zeleno-levog fronta, ali niko sa naše liste neće podržati SNS
NIN 21.02.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović odbacio je danas mogućnost da se neko od kandidata za odbornike u Skupštini Beograda te koalicije nalazi među četiri, za koje Srpska napredna stranka (SNS) i… »
Obradović: Bilo poziva odbornicima Zeleno-levog fronta, ali niko sa naše liste neće podržati SNS
Danas 20.02.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović odbacio je danas mogućnost da se neko od kandidata za odbornike u Skupštini Beograda te koalicije nalazi među četiri, za koje Srpska napredna stranka (SNS)… »
Vesti dana »
Završen plenum studenata u Rektoratu, traži se privođenje odgovornih za napade na studente
Beta pre 2 satajoš 118 povezanih
U Kragujevcu obeleženo 70 godina privrednog pravosuđa Republike Srbije Na Šumadija sajmu otvoren „Auto expo 2024“ Lazović: Koncert Jelene Karleuše neće biti finansiran iz gradskog budžeta Vodič kroz post- danas posna sarma!
U centar pre 5 satijoš 19 povezanih
Strani turisti hrle na ove dve srpske planine: Broj gostiju veći za trećinu, najviše ima Rusa i Kineza
Mondo pre 6 satijoš 19 povezanih