Povezane vesti
Srbin pozajmio prijatelju 20.000 evra pa zažalio: Hteo sam da ispadnem čovek, a ispao sam budala
Kurir 21.02.2024
Jedan muškarac iz Srbije podelio je svoju priču u kojoj je hteo da pomogne prijatelju i ispadne dobar čovek, ali je, kako sam kaže, ispao budala. Šta se tačno dogodilo objavio je na Reditu, a ono što je nedavno saznao navelo ga je da se zapita kome je… »
Rok prošao pre 10 meseci: Srbin pozajmio prijatelju 20.000 evra pa grdno zažalio: "Hteo sam da ispadnem čovek, a ispao sam…
Blic 21.02.2024
Još jedna priča o neisplaćenom papreno visokom dugu zadesila je jednog Srbina koji je svom prijatelju želeo da pomogne i ispadne čovek, ali je, kako kaže, ipak samo ispao budala. Muškarac iz Srbije koji je želeo da ostane anoniman, priznao je u svojoj… »
Vesti dana »
Gagić: Prvi derivati iz rafinerije 26. januara, isporuka narednog dana, pokrenuti svi pogoni
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
Zaposleni na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu pretio smrću profesorima koji blokiraju Dekanat
Beta pre 52 minutajoš 22 povezane
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i problemi sa infrastrukturom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 69 povezanih
„Pošto nisam dobio Nobelovu nagradu, ne moram više da mislim o miru“: Tramp poručio Evropljanima da je vreme da vrate Americi uslugu prepuštanjem Grenlanda
Nedeljnik pre 1 satjoš 71 povezana
Vremenska prognoza za utorak, 20. januar: Sunčano i hladno
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana