Povezane vesti
Srbin pozajmio prijatelju 20.000 evra pa zažalio: Hteo sam da ispadnem čovek, a ispao sam budala
Kurir 21.02.2024
Jedan muškarac iz Srbije podelio je svoju priču u kojoj je hteo da pomogne prijatelju i ispadne dobar čovek, ali je, kako sam kaže, ispao budala. Šta se tačno dogodilo objavio je na Reditu, a ono što je nedavno saznao navelo ga je da se zapita kome je… »
Rok prošao pre 10 meseci: Srbin pozajmio prijatelju 20.000 evra pa grdno zažalio: "Hteo sam da ispadnem čovek, a ispao sam…
Blic 21.02.2024
Još jedna priča o neisplaćenom papreno visokom dugu zadesila je jednog Srbina koji je svom prijatelju želeo da pomogne i ispadne čovek, ali je, kako kaže, ipak samo ispao budala. Muškarac iz Srbije koji je želeo da ostane anoniman, priznao je u svojoj… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
NIN pre 35 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 16 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 46 povezanih
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih