Povezane vesti
Srbin pozajmio prijatelju 20.000 evra pa zažalio: Hteo sam da ispadnem čovek, a ispao sam budala
Kurir 21.02.2024
Jedan muškarac iz Srbije podelio je svoju priču u kojoj je hteo da pomogne prijatelju i ispadne dobar čovek, ali je, kako sam kaže, ispao budala. Šta se tačno dogodilo objavio je na Reditu, a ono što je nedavno saznao navelo ga je da se zapita kome… »
Rok prošao pre 10 meseci: Srbin pozajmio prijatelju 20.000 evra pa grdno zažalio: "Hteo sam da ispadnem čovek, a ispao sam…
Blic 21.02.2024
Još jedna priča o neisplaćenom papreno visokom dugu zadesila je jednog Srbina koji je svom prijatelju želeo da pomogne i ispadne čovek, ali je, kako kaže, ipak samo ispao budala. Muškarac iz Srbije koji je želeo da ostane anoniman, priznao je u… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 2 satajoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 1 satjoš 55 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 5 satijoš 27 povezanih