Повезане вести
Србин позајмио пријатељу 20.000 евра па зажалио: Хтео сам да испаднем човек, а испао сам будала
Курир 21.02.2024
Један мушкарац из Србије поделио је своју причу у којој је хтео да помогне пријатељу и испадне добар човек, али је, како сам каже, испао будала. Шта се тачно догодило објавио је на Редиту, а оно што је недавно сазнао навело га… »
Рок прошао пре 10 месеци: Србин позајмио пријатељу 20.000 евра па грдно зажалио: "Хтео сам да испаднем човек, а испао сам…
Блиц 21.02.2024
Још једна прича о неисплаћеном папрено високом дугу задесила је једног Србина који је свом пријатељу желео да помогне и испадне човек, али је, како каже, ипак само испао будала. Мушкарац из Србије који је желео да остане… »
Вести дана »
ВРЕМЕ ДАНАС: Магла на северу и западу, сунчано у осталим крајевима
Недељник пре 1 сатјош 17 повезаних
"То је крађа, одувек се радило о нафти": Погледајте како Американци упадају на танкер крај Венецуеле (видео)
Мондо пре 58 минутајош 14 повезаних
Хорор на Сави: Мигранти у чамцу прелазили реку, па попадали у воду, један мртав, 11 повређених! Драма код фрањевачког самостана у Славонском Броду (видео)
Курир пре 3 минутајош 12 повезаних
Звезда вечерас гостује Штурму: Црвено-бели јуришају на трећу победу у Лиги Европе
Дневник пре 13 минутајош 17 повезаних