Povezane vesti
Od terase Anine komšinice iz Paraćina ostala je pustoš: Neverovatan snimak dočarava jačinu detonacije
Telegraf 21.02.2024
Sa moje terase videla sam oblak dima, terasa preko puta moje nije postojala i videli smo telo žene na zemlji, priča Marija Đakovac za Telegraf.rs. Paraćin je juče zadesila nesreća kakvu stanovnici ovog grada ne pamte. U jednom stanu eksplodirala je… »
"Menjala je plinsku bocu pre detonacije": Komšije Ane koja je poginula u eksploziji u Paraćinu šokirane: "zgrada se pretvorila…
Blic 21.02.2024
Ana S. (37) preminula je na putu do bolnice nakon što je teško povređena u eksploziji koja se dogodila u njenom stanu u Ulici Majora Gavrilovića u Paraćinu. Prema rečima uznemirenih komšija, nesrećnu ženu je detonacija izbacila kroz prozor trećeg sprata… »
Ušla je u stan 15 minuta pre eksplozije i poginula Komšije o stradaloj Ani: Znam je ceo život... Divna devojka, a više je nema…
Kurir 21.02.2024
"Čula sam detonaciju kao da je bomba pala, bila sam u svom stanu. Sa moje terase videla sam oblak dima, terasa preko puta moje nije postojala i videli smo telo žene na zemlji. Od detonacije je ispalo... Sve se desilo jako brzo tako da od komšija niko… »
"Videla sam drugaricu kako pada sa terase. Njena kuhinja završila u mom stanu": Marija o tragediji u Paraćinu
Telegraf 21.02.2024
"Cigla iz Aninog stana mi je proletela pored glave", kaže Marija. "Čula sam detonaciju kao da je bomba pala, bila sam u svom stanu. Sa moje terase videla sam oblak dima, terasa preko puta moje nije postojala i videli smo telo žene na zemlji. Od… »
Ani iz Paraćina od detonacije popucali organi! Plin curio ceo dan u stanu: "Htela je da upali šporet i onda je sve…
Kurir 21.02.2024
Ana S. (37) preminula je juče od posledica povreda zadobijenih u eksploziji plinske boce koja se dogodila u stambenoj zgradi u Paraćinu, a kako saznaje Kurir nesrećnoj ženi nije bilo spasa jer su joj od jake detonacije popucali unutrašnji organi. -… »
Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu objavilo uzrok eksplozije u tom gradu
Danas 21.02.2024
Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu saopštilo je danas da je dežurni tužilac izvršio je uviđaj na mestu eksplozije koja se u utorak dogodila u stambenoj zgradi u tom gradu i da je utvrđeno da je do eksplozije došlo verovatno zbog curenja tečnog naftnog… »
Vesti dana »
Nova.rs: Priveden Gorski Matović, batinaš koji je tukao studente u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
„Teški, ali i praktični“: Trilateralni razgovori o ratu u Ukrajini trajali samo dva sata
Danas pre 17 minutajoš 22 povezane
Počinje borba za „Žućkovu levicu”. Danas na programu dva četvrtfinalna duela
Gradski portal 018 pre 46 minutajoš 24 povezane
Bogosavljević o napadima na studente: Tukli ih muškarci u crnom, mene izgurali kako to ne bih snimio
Cenzolovka pre 1 satjoš 14 povezanih