Povezane vesti
Od terase Anine komšinice iz Paraćina ostala je pustoš: Neverovatan snimak dočarava jačinu detonacije
Telegraf 21.02.2024
Sa moje terase videla sam oblak dima, terasa preko puta moje nije postojala i videli smo telo žene na zemlji, priča Marija Đakovac za Telegraf.rs. Paraćin je juče zadesila nesreća kakvu stanovnici ovog grada ne pamte. U jednom stanu eksplodirala je… »
"Menjala je plinsku bocu pre detonacije": Komšije Ane koja je poginula u eksploziji u Paraćinu šokirane: "zgrada se…
Blic 21.02.2024
Ana S. (37) preminula je na putu do bolnice nakon što je teško povređena u eksploziji koja se dogodila u njenom stanu u Ulici Majora Gavrilovića u Paraćinu. Prema rečima uznemirenih komšija, nesrećnu ženu je detonacija izbacila kroz prozor… »
Ušla je u stan 15 minuta pre eksplozije i poginula Komšije o stradaloj Ani: Znam je ceo život... Divna devojka, a više je…
Kurir 21.02.2024
"Čula sam detonaciju kao da je bomba pala, bila sam u svom stanu. Sa moje terase videla sam oblak dima, terasa preko puta moje nije postojala i videli smo telo žene na zemlji. Od detonacije je ispalo... Sve se desilo jako brzo tako da od komšija niko… »
"Videla sam drugaricu kako pada sa terase. Njena kuhinja završila u mom stanu": Marija o tragediji u Paraćinu
Telegraf 21.02.2024
"Cigla iz Aninog stana mi je proletela pored glave", kaže Marija. "Čula sam detonaciju kao da je bomba pala, bila sam u svom stanu. Sa moje terase videla sam oblak dima, terasa preko puta moje nije postojala i videli smo telo žene na zemlji. Od… »
Ani iz Paraćina od detonacije popucali organi! Plin curio ceo dan u stanu: "Htela je da upali šporet i onda je sve…
Kurir 21.02.2024
Ana S. (37) preminula je juče od posledica povreda zadobijenih u eksploziji plinske boce koja se dogodila u stambenoj zgradi u Paraćinu, a kako saznaje Kurir nesrećnoj ženi nije bilo spasa jer su joj od jake detonacije popucali unutrašnji organi. -… »
Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu objavilo uzrok eksplozije u tom gradu
Danas 21.02.2024
Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu saopštilo je danas da je dežurni tužilac izvršio je uviđaj na mestu eksplozije koja se u utorak dogodila u stambenoj zgradi u tom gradu i da je utvrđeno da je do eksplozije došlo verovatno zbog curenja tečnog… »
Otkriven uzrok tragedije u Paraćinu: U stanu koji je eksplodirao cureo gas, poginula žena (37): Svi stanari iseljeni iz…
Blic 21.02.2024
Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Paraćinu izvršio je juče uviđaj na licu mesta eksplozije koja se dogodila oko 14.35 časova u stambenoj zgradi u Paraćinu u ul. Majora Gavrilovića br. 9, saopšteno je iz ove institucije. Tom prilikom… »
Vesti dana »
Mir božiji, Hristos se rodi! Slavimo najradosniji hrišćanski praznik, rođenje Isusa Hrista! Evo šta nalažu običaji na današnji dan
Kurir pre 30 minutajoš 9 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 10 satijoš 2 povezane
Razoran zemljotres pogodio aziju: Više od 50 mrtvih i 62 povređenih, vatrogasci tragaju za telima pod ruševinama (video)
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana