Povezane vesti
Zar u ovim godinama to da mi se desi? Izvorinka o ljubavi: Sramota me je, moj sin je malo mlađi od njega! Katastrofa!
Mondo 21.02.2024
Izvorinka Milošević ispričala je kako joj se jednom prilikom dopao mladić koji je znatno mlađi od nje. Izvorinka Milošević ispričala je kako joj se jednom prilikom dopao mladić koji je znatno mlađi od nje. Pevačica narodne muzike Izvorinka… »
„Sramota me da otkrijem koliko je mlađi“: Pevačica se zaljubila u momka koji ima godina skoro kao njen sin
Nova 21.02.2024
Pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević pre nekoliko godina je otkrila da se zaljubila u mlađeg muškarca, ali da mu nije dala šansu jer nije mogla da prihvati činjenicu da bude sa dečkom koji ima godina gotovo kao njen sin. Pevačica narodne… »
"Sramota me da otkrijem koliko je mlađi" Pevačica se zaljubila u momka koji ima godina kao njen sin: To je katastrofa...
Kurir 21.02.2024
Pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević pre nekoliko godina je otkrila da se zaljubila u mlađeg muškarca, ali da mu nije dala šansu jer nije mogla da prihvati činjenicu da bude sa dečkom koji ima godina gotovo kao njen sin. - Zar meni u ovim… »
"Sramota me da otkrijem koliko je mlađi": Pevačica se zaljubila u momka koji ima godina skoro kao njen sin: "Odrekao bi me…
Blic 21.02.2024
Pevačica narodne muzike Izvorinka Milošević pre nekoliko godina je otkrila da se zaljubila u mlađeg muškarca, ali da mu nije dala šansu jer nije mogla da prihvati činjenicu da bude sa dečkom koji ima godina gotovo kao njen sin. - Zar meni u ovim… »
Vesti dana »

Vlada narodnog jedinstva neprihvatljiva za vlast, ali i deo opozicije
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 6 satijoš 19 povezanih

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana