Povezane vesti
"Nisam mogla da rodim sina čoveku kog sam volela, a zatrudnela sam sa drugim": Naša pevačica bivšem saopštila da je u drugom…
Blic 21.02.2024
Pevačica Biljana Sečivanović, koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", pre nego što je sudbonosno "da" 2020. godine izgovorila izabraniku Aleksandru Nediću, imala je buran ljubavni život. Naime, pre nego što je osnovala svoju porodicu, Biljana… »
"Nisam mogla da rodim sina čoveku kog sam volela, zatrudnela sam sa drugim" Kad sam bivšem rekla, pao je sa stolice!
Kurir 21.02.2024
Pevačica Biljana Sečivanović, koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", pre nego što je sudbonosno "da" 2020. godine izgovorila izabraniku Aleksandru Nediću, imala je buran ljubavni život. Naime, pre nego što je osnovala svoju porodicu, Biljana… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 11. avgust: Sunčano i veoma toplo, u ovim delovima Srbije temperatura i do 39 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih

Rute: "Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je Putin ozbiljan po pitanju mira"
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih

Vučić o crtanju trobojki po zgradama u Novom Sadu: Protiv su oni koji mrze srpsku zastavu
Radio 021 pre 0 minutajoš 1 povezana