Повезане вести

Колико је озбиљна повреда Карлоса Алкараза?

Колико је озбиљна повреда Карлоса Алкараза?

Спортске.нет 21.02.2024
Карлос Алкараз је изгубио још 300 бодова на АТП листи па ће у понедељак имати више од 1000 бодова заостатка у односу на најбољег свих времена, Новака Ђоковића. Он је повредио чланак на турниру у Рију који је освојио прошле… »
Коначно! Огласио се Алкараз после застрашујуће повреде! Навијачи су ово као на иглама чекали - ево шта каже млади Шпанац!…

Коначно! Огласио се Алкараз после застрашујуће повреде! Навијачи су ово као на иглама чекали - ево шта каже млади Шпанац!…

Курир 21.02.2024
Млади тенисер Карлос Алкараз због повреде скочног зглоба предао је меч на старту АТП турнира у Рију против 117. тенисера света Тијага Монтеира. После само два одиграна поена проломио се болан јаук... Млади Шпанац је незгодно… »
Алкараз се огласио после повреде: Одрадио сам магнетну резонанцу, причао сам и са лекарима!

Алкараз се огласио после повреде: Одрадио сам магнетну резонанцу, причао сам и са лекарима!

Мондо 21.02.2024
Карлос Алкараз се огласио после повреде. Карлос Алкараз се огласио после повреде. Карлос Алкараз доживео је повреду на турниру у Рио де Жанеиру. На самом почетку меча против Тијага Монтеира одустао је одмах. Искренуо је зглоб и… »
Кад се враћа Карлос, тј. до када ће Новак сигурно бити први?

Кад се враћа Карлос, тј. до када ће Новак сигурно бити први?

Спорт клуб 21.02.2024
Шпански тенисер Карлос Алкараз доживео је повреду на старту меча са Тијагом Монтеиром на АТП 500 турниру у Рио де Жанеиру, услед које је морао да преда меч. Тенисер из Мурсије се после прегледа огласио на друштвеним мрежама о… »
Уопште не изгледа добро! Погледајте како је Алкараз одвезен са терена - уз болну гримасу једва је стајао на ногама! Видео

Уопште не изгледа добро! Погледајте како је Алкараз одвезен са терена - уз болну гримасу једва је стајао на ногама! Видео

Курир 21.02.2024
Најбољи шпански тенисер Карлос Алкараз због повреде скочног зглоба био је принуђен да преда меч на старту АТП турнира у Рију против 117. тенисера света Тијага Монтеира. После само два одиграна поена проломио се болан јаук… »
Предаја Карлоса Алкараза и луда судбина: Српски тенисер постао други фаворит за титулу Рио де Жанеира!

Предаја Карлоса Алкараза и луда судбина: Српски тенисер постао други фаворит за титулу Рио де Жанеира!

Телеграф 21.02.2024
Да ли може до веома битног трофеја? Несрећни сплет околности натерао је Карлоса Алкараза да после десетак минута преда меч због повреде већ у првом колу Рио де Жанеира. Иако је свет у благом шоку због овог брзог излаза са… »
Ђоковић је последња особа о којој алкараз треба да размишља! Потпуни дебакл у Јужној Америци могао би скупо да кошта Шпанца!…

Ђоковић је последња особа о којој алкараз треба да размишља! Потпуни дебакл у Јужној Америци могао би скупо да кошта Шпанца!…

Курир 21.02.2024
Порази Карлоса Алкараза у полуфиналу турнира у Буенос Ајресу и првом колу у Рију де Жанеиру, дефинитивно нису оно чему се Шпанац надао. У Аргентини га је победио Николас Ђари, а у Бразилу је морао да преда меч Тијагу Монтеиру… »

Вести дана »