Повезане вести
Вучић: Држава улаже подједнако и у Звезду и у Партизан
Политика 21.02.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да држава улаже подједнако и у Црвену звезду и у Партизан као и да улаже много новца у оба клуба. „Успео сам у томе да цео народ мисли исто што и ја, чак и они који не смеју то да кажу… »
Хрватски Јутарњи лист: Вучић надмашио самог себе, открио што Србија ради у фудбалу, па “спустио” Динаму
Данас 21.02.2024
Председник Србије Александар Вучић свеприсутан је у јавном животу наших суседа, и то у готово свим темама, пише хрватски Јутарњи лист. Јуче је тако гостовао у емисији ‘Таковска 10‘ на РТС-у где је говорио и о финансирању… »
Александар Вучић о финансирању „вечитих“: Добијају подједнако, Партизан има више новца од Звезде у фудбалу
Данас 20.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је гостујући у емисији „Таковска 10“ на РТС 1 да Црвена звезда и Партизан добијају подједнаку суму новца од државе. Он је рекао и да држава улаже пет пута више пара у спорт него 2012… »
Вести дана »

Армин Синанчевић остао испао са СП, па поручио: "Да сам ушао у финале, био сам спреман за много више..."
Телеграф пре 1 сатјош 8 повезаних

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 53 минутајош 1 повезана

Сремска Митровица: Данас сунчано и топло, а у недељу киша и снажно невреме
Озон пре 3 сатајош 5 повезаних

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 13 минутајош 1 повезана