Povezane vesti
"Tata je hteo da me zaposli, plakala sam, nisam želela da radim": Porodica naše pevačice jedva sastavljala kraj sa krajem…
Blic 21.02.2024
Goca Božinovska je još od malena znala da će jednog dana biti pevačica. Ona je morala godinama da ubeđuje oca da je pusti da se bavi pevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao. Pevačicin otac je imao potpuno druge ambicije za nju, želeo je da Goca… »
"Tata je hteo da me zaposli, a ja nisam želela da radim": Porodica pevačice jedva sastavljala kraj sa krajem, nosila stare…
Kurir 21.02.2024
Goca Božinovska je još od malena znala da će jednog dana biti pevačica. Ona je morala godinama da ubeđuje oca da je pusti da se bavi pevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao. Pevačicin otac je imao potpuno druge ambicije za nju, želeo je da Goca… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 7 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 5 satijoš 1 povezana