Povezane vesti
"Tata je hteo da me zaposli, plakala sam, nisam želela da radim": Porodica naše pevačice jedva sastavljala kraj sa krajem…
Blic 21.02.2024
Goca Božinovska je još od malena znala da će jednog dana biti pevačica. Ona je morala godinama da ubeđuje oca da je pusti da se bavi pevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao. Pevačicin otac je imao potpuno druge ambicije za nju, želeo je da Goca završi… »
"Tata je hteo da me zaposli, a ja nisam želela da radim": Porodica pevačice jedva sastavljala kraj sa krajem, nosila stare…
Kurir 21.02.2024
Goca Božinovska je još od malena znala da će jednog dana biti pevačica. Ona je morala godinama da ubeđuje oca da je pusti da se bavi pevanjem, iako on to njoj nije dozvoljavao. Pevačicin otac je imao potpuno druge ambicije za nju, želeo je da Goca završi… »
Vesti dana »

Danas sunčano na celoj teritoriji Srbije: Najviša temperatura do 39 °C
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog; Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije
RTS pre 42 minutajoš 5 povezanih

"Neka Bog zaštiti našu zemlju": Oglasio se Erdogan nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici obeležavaju praznik posvećen Svetom mučeniku Kaliniku
RTV pre 17 minutajoš 3 povezane