Povezane vesti
Radio na građevini, švercovao majice, pa ostao s dugom od 30.000€! Srpski glumac iskreno - Pitao sam da li da se obesim!
Mondo 21.02.2024
Siniša Ubović je prvu glavnu ulogu odigrao u 35. godini - pre toga, nema posla koji nije radio! Siniša Ubović je prvu glavnu ulogu odigrao u 35. godini - pre toga, nema posla koji nije radio! Glumac Siniša Ubović nedavno je u svojoj velikoj… »
"Dugovao sam 30.000 evra, bio sam na ivici da odustanem" Našeg glumca muka naterala na šverc, a onda mu se život preokrenuo
Kurir 21.02.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na istu je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini života. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo u jednom trenutku… »
"Dugovao sam: 30.000 evra" Glumac je švercovao majice i radio teške fizičke poslove, a onda mu se život preokrenuo
Blic 21.02.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na istu je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini života. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo u jednom trenutku… »
Vesti dana »
SAD sankcionisale Naftnu industriju Srbije jer joj je suvlasnik ruski Gasprom
Beta pre 1 satjoš 73 povezane
Saslušana još dvojica osumnjičenih za napad na studente FDU, negirali krivicu
Danas pre 1 satjoš 64 povezane
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi od Novog Sada, uključujući i Ežisu
Nova ekonomija pre 9 satijoš 8 povezanih
BLOG Kataklizma u Los Anđelesu: Ovde kao da je pala atomska bomba, nema kraja požarima, vojska izlazi na ulice
Nova pre 2 satajoš 43 povezane