Povezane vesti
"Dugovao sam 30.000 evra, bio sam na ivici da odustanem" Našeg glumca muka naterala na šverc, a onda mu se život preokrenuo
Kurir 21.02.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na istu je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini života. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo u jednom trenutku… »
Radio na građevini, švercovao majice, pa ostao s dugom od 30.000€! Srpski glumac iskreno - Pitao sam da li da se obesim!
Mondo 21.02.2024
Siniša Ubović je prvu glavnu ulogu odigrao u 35. godini - pre toga, nema posla koji nije radio! Siniša Ubović je prvu glavnu ulogu odigrao u 35. godini - pre toga, nema posla koji nije radio! Glumac Siniša Ubović nedavno je u svojoj velikoj… »
"Dugovao sam: 30.000 evra" Glumac je švercovao majice i radio teške fizičke poslove, a onda mu se život preokrenuo
Blic 21.02.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na istu je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini života. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo u jednom trenutku… »
Vesti dana »

Mostovi padaju u Rusiji: Sedam mrtvih, desetine povređenih nakon urušavanja
Serbian News Media pre 24 minutajoš 18 povezanih

Poljaci biraju novog predsednika i s njim i spoljnoplitički smer zemlje
Nova pre 14 minutajoš 14 povezanih

Prvi junski dan pretežno sunčan, temperatura do 30 stepeni
Glas Zaječara pre 54 minutajoš 17 povezanih

„Siguran sam da je srećna sada“: Potresne reči Enrikea o preminuloj ćerki nakon velike pobede
Nova pre 14 minutajoš 25 povezanih