Povezane vesti
"Dugovao sam 30.000 evra, bio sam na ivici da odustanem" Našeg glumca muka naterala na šverc, a onda mu se život preokrenuo
Kurir 21.02.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na istu je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini života. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo u jednom trenutku, imao je… »
Radio na građevini, švercovao majice, pa ostao s dugom od 30.000€! Srpski glumac iskreno - Pitao sam da li da se obesim!
Mondo 21.02.2024
Siniša Ubović je prvu glavnu ulogu odigrao u 35. godini - pre toga, nema posla koji nije radio! Siniša Ubović je prvu glavnu ulogu odigrao u 35. godini - pre toga, nema posla koji nije radio! Glumac Siniša Ubović nedavno je u svojoj velikoj ispovesti za… »
Vesti dana »
Spajić nakon što je Vučić rekao da će predložiti da ceo Zapadni Balkan uđe u EU zajedno: Crna Gora će biti u EU 2028. godine, tu čekamo ostale
Nova pre 17 minutajoš 7 povezanih
Penzionerka pokošena na pešačkom prelazu u Nišu! Rođaka nastradale opisala tragediju: Išla je da podigne pare, a onda se unuka javila plačući... (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 9 povezanih
Tender za sanaciju stanica u Novom Sadu, Bačkoj Topoli i Subotici: Čekaju li nas veštačenje i arbitraža
Forbes pre 1 satjoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 10. decembar: Debeli minus ujutro, pa sunčano i toplije.
Mondo pre 3 satajoš 7 povezanih