Povezane vesti
"Dugovao sam 30.000 evra, bio sam na ivici da odustanem" Našeg glumca muka naterala na šverc, a onda mu se život preokrenuo
Kurir 21.02.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na istu je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini života. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo u jednom trenutku, imao je… »
Radio na građevini, švercovao majice, pa ostao s dugom od 30.000€! Srpski glumac iskreno - Pitao sam da li da se obesim!
Mondo 21.02.2024
Siniša Ubović je prvu glavnu ulogu odigrao u 35. godini - pre toga, nema posla koji nije radio! Siniša Ubović je prvu glavnu ulogu odigrao u 35. godini - pre toga, nema posla koji nije radio! Glumac Siniša Ubović nedavno je u svojoj velikoj ispovesti za… »
"Dugovao sam: 30.000 evra" Glumac je švercovao majice i radio teške fizičke poslove, a onda mu se život preokrenuo
Blic 21.02.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na istu je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini života. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo u jednom trenutku, imao je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima, gradom i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 26 povezanih

Zaplenjeno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšena dva muškarca iz Ćićevca
RTS pre 1 satjoš 23 povezane

Protest i incidenti ispred prostorija SNS-a u Zemunu i Novom Beogradu
NIN pre 4 satijoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 6 minutajoš 88 povezanih

SPC: Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije studenti i građani
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih