Повезане вести

„Било ми је битније да купим крпице и одем у кафану, него да штедим за песму“: Како је наша певачица пропустила прилику да…

„Било ми је битније да купим крпице и одем у кафану, него да штедим за песму“: Како је наша певачица пропустила прилику да…

Нова 21.02.2024
Надежда Биљић је своју каријеру започела са само 18 година у музичком такмичењу "Звезде Гранда." Певачица Надежда Биљић је након престижног такмичења доживела велику популарност, а онда је снимила и песму под називом… »
"Клинка из Ваљева дошла у Београд" Имала уговор с Грандом, па отишла - Било ми важније да купим крпице него снимим спот

"Клинка из Ваљева дошла у Београд" Имала уговор с Грандом, па отишла - Било ми важније да купим крпице него снимим спот

Мондо 21.02.2024
Певачица Надежда Биљић која се нашла у финалу музичког такмичења Звезде Гранда са тадашњим победником Дарком Лазићем, открила шта се десило након што је потписала петогодишњи уговор са овом кућом. Певачица Надежда Биљић која… »
Доживела неочекивану реакцију: Надежда Биљић открила како је Саша Поповић реаговао када је прекинула уговор са "Грандом"

Доживела неочекивану реакцију: Надежда Биљић открила како је Саша Поповић реаговао када је прекинула уговор са "Грандом"

Блиц 21.02.2024
Певачица Надежда Биљић прославила се учешћем у "Звездама Гранда". Она је након такмичења потписала петогодишњи уговор са "Гранд" продукцијом, а сада је открила како је Саша Поповић реаговао када је одлучила да га прекине… »
„Тај разговор са Сашом Поповићем памтим и дан-данас“: Овако се несуђена Звезда Гранда опростила од велике сцене

„Тај разговор са Сашом Поповићем памтим и дан-данас“: Овако се несуђена Звезда Гранда опростила од велике сцене

Нова 21.02.2024
Певачица искрено о својој одлуци која јој је променила живот. Надежда Биљић данас важи за једну од најангажованијих певачица у Србији, а наступе заказује неколико месеци унапред. Она је била гост емисије „ Исповест“ аутора и… »

Вести дана »