Povezane vesti
Srbin u svetu F1: Kostić član Van Amersfrot Rejsinga
Sport klub 21.02.2024
Došlo je vreme da i Srbija ima svog predstavnika u svetu Formule 1. Mladi Andrija Kostić je potpisao za čuveni tim Van Amersfort i takmičiće se u Formuli 4. Talentovani srpski vozač je posle takmičenja u kartingu i nedavnih testiranja bolida… »
Kostić: Želim da postanem prvi Srbin u Formuli 1 i nasledim Hamiltona u Ferariju
Sportski žurnal 21.02.2024
Kostić je postao član čuvene holandske ekipe "Van Amersfoort Rejsing" i naredne sezone će se takmičiti u šampionatu Italije Formule 4, jednom od najjačih svetskih šampionata za mlade vozače i niže kategorija trka formula. - Moj san je da… »
Nova Nada automobilizma: Kostić želi u Formulu 1
Večernje novosti 21.02.2024
Moj san je da postanem prvi Srbin u Formuli 1 i nasledim mog idola Luisa Hamiltona u Ferariju, rekao je mladi 14-godišnji srpski automobilista Andrija Kostić. FOTO: AP/Tanjug Kostić je postao član čuvene holandske ekipe "Van Amersfoort Racing" i… »
Mladi Srbin želi u formulu 1: Da li će Kostić dostići snove i naslediti Hamiltona u Ferariju?
Dnevnik 21.02.2024
BEOGRAD: „Moj san je da postanem prvi Srbin u Formuli 1 i nasledim mog idola Luisa Hamiltona u Ferariju”, rekao je mladi 14-godišnji srpski automobilista Andrija Kostić. Kostić je postao član čuvene holandske ekipe "Van Amersfoort Racing" i… »
Metorski uspon Andrije Kostića za tačno dve godine
Sportski žurnal 21.02.2024
Izvanredan uspeh četrnaestogodišnjeg Beograđanina. Mladi 14-godišnji srpski vozač postao je član čuvene holandske ekipe, za koju su između ostalih vozili i: Maks Ferštapen, trostruki šampion sveta Formule 1, kao i Šarl Lekler, vozač ekipe… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Vučević: Netačno da se sprema upad policije na fakultete, to priželjkuje Obradović
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane

Minut ćutanja i aplauz za mladog bubnjara koji je nastradao u požaru: Održana komemoracija članu grupe DNK: Cela škola je plakala
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane

Protesti u opštinama u Srbiji: Naguravanje sa policijom u Pančevu, u Šapcu jajima gađali lokalne funkcionere
NIN pre 4 satijoš 15 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 5 satijoš 27 povezanih