Повезане вести

Директор Звезде открио: "Ледеј нам је нуђен, желимо Србина из НБА"

Директор Звезде открио: "Ледеј нам је нуђен, желимо Србина из НБА"

Спортске.нет 21.02.2024
Директор КК Црвена звезда Немања Васиљевић је у итнервјуу за "Меридијан спорт" навео интересантан податак да је играч Партизана Зек Ледеј био нуђен Црвеној звезди. "Зек нам је понуђен са још двојицом играча из исте агенције… »
"Зек Ледеј је понуђен црвеној звезди!" Директор црвено-белих: Диже се фарса да ми некога отимамо, ово је истина!

"Зек Ледеј је понуђен црвеној звезди!" Директор црвено-белих: Диже се фарса да ми некога отимамо, ово је истина!

Мондо 21.02.2024
Помињало се у прошлости да је Црвена звезда заинтересована за услуге једног од најбољих играча Партизана Зека Ледеја, а сада је о томе говорио директор црвено-белих Немања Васиљевић. Помињало се у прошлости да је Црвена… »
"Нудили су нам Зека Ледеја": Огласили се из Звезде и открили невероватну ствар

"Нудили су нам Зека Ледеја": Огласили се из Звезде и открили невероватну ствар

Вечерње новости 21.02.2024
Генерални директор кошаркашког клуба Црвена звезда Немања Васиљевић дао је опширан интервју за "Меридиан спорт", где је причао о бројним темама, између осталог и о Зеку Ледеју. ФОТО: М. Вукадиновић Наводно, Звезда је током лета… »
Ледеј био близу звезде? „Било је разговора, они су рекли услове“

Ледеј био близу звезде? „Било је разговора, они су рекли услове“

Хот спорт 21.02.2024
„Ми нисмо дали понуду“ Директор КК Црвена звезда, Немања Васиљевић, дао је интервју за „Меридиан спорт“, у којем је причао о многим актуелностима после освајања Купа Радивоја Кораћа, а дотакао се и неких занимљивих тема око… »

Вести дана »