Повезане вести
Директор Звезде открио: "Ледеј нам је нуђен, желимо Србина из НБА"
Спортске.нет 21.02.2024
Директор КК Црвена звезда Немања Васиљевић је у итнервјуу за "Меридијан спорт" навео интересантан податак да је играч Партизана Зек Ледеј био нуђен Црвеној звезди. "Зек нам је понуђен са још двојицом играча из исте агенције… »
"Зек Ледеј је понуђен црвеној звезди!" Директор црвено-белих: Диже се фарса да ми некога отимамо, ово је истина!
Мондо 21.02.2024
Помињало се у прошлости да је Црвена звезда заинтересована за услуге једног од најбољих играча Партизана Зека Ледеја, а сада је о томе говорио директор црвено-белих Немања Васиљевић. Помињало се у прошлости да је Црвена… »
"Нудили су нам Зека Ледеја": Огласили се из Звезде и открили невероватну ствар
Вечерње новости 21.02.2024
Генерални директор кошаркашког клуба Црвена звезда Немања Васиљевић дао је опширан интервју за "Меридиан спорт", где је причао о бројним темама, између осталог и о Зеку Ледеју. ФОТО: М. Вукадиновић Наводно, Звезда је током лета… »
Ледеј био близу звезде? „Било је разговора, они су рекли услове“
Хот спорт 21.02.2024
„Ми нисмо дали понуду“ Директор КК Црвена звезда, Немања Васиљевић, дао је интервју за „Меридиан спорт“, у којем је причао о многим актуелностима после освајања Купа Радивоја Кораћа, а дотакао се и неких занимљивих тема око… »
Вести дана »
Студенти у блокади Правног и Пољопривредног шетњом обележили годину дана од блокада
РТВ пре 21 минутајош 28 повезаних
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 40 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 1 сатјош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 5 сатијош 34 повезане