Povezane vesti
"Nestorović će osnovati svoju stranku"! Oglasio se jedan od osnivača pokreta, evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata
Mondo 21.02.2024
Jedan od osnivača pokreta MI glas iz naroda govorio je o Branimiru Nestoroviću. Jedan od osnivača pokreta MI glas iz naroda govorio je o Branimiru Nestoroviću. Pokret "Mi - glas iz naroda" saopštio je na svom sajtu da su Branimir Nestorović i… »
Nestorović i Pavić: Napustili smo sastanak, ali ne i Pokret „Mi – glas iz naroda“
N1 Info 21.02.2024
Poslanici sa liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su da je tačno da su u utorak napustili sastanak osnivača tog udruženja građana, ali ne i pokret, kako je prethodno saopštio deo osnivača te organizacije… »
Nestorović i Pavić: Napustili smo sastanak, ali ne i Pokret „Mi glas iz naroda“
Nedeljnik 21.02.2024
Poslanici liste „Mi – Glas iz naroda“ Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su da je tačno da su u utorak napustili sastanak osnivača tog udruženja građana, ali ne i pokret, kako je prethodno saopštio deo osnivača te… »
Nestorović napustio Pokret „Mi - glas iz naroda” - Tražio da bude predsednik, ali nije dobio podršku
Glas Zapadne Srbije 21.02.2024
Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić su juče demonstrativno napustili Pokret „Mi -Glas iz naroda navodi se u saopštenju ovog pokreta objavljenom na njihovom sajtu. Kako se navodi, "u senci nesporazuma i insinuacija protiv nekih od osnivača dr… »
Nestorović i Pavić napustili Pokret „Mi glas iz naroda“
In medija 21.02.2024
Pokret „MI – Glas iz naroda“ saopštio je na svoj sajtu da je u toku procesa preobražaja pokreta „došlo do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, grupi od sedam osnivača, da su i dr Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić u utorak… »
Nestorović i Pavić napustili pokret ‘Mi – Glas iz naroda’
Radio sto plus 21.02.2024
Pokret “Mi – Glas iz naroda” saopštio je na svom sajtu da je “u toku procesa preobražaja pokreta” došlo do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva koje čini sedam članova, i da su Nestorović i Pavić juče “demonstrativno napustili… »
Vesti dana »
(Foto) asadova vojska na kolenima: Otvorio se novi front na Bliskom istoku: Pobunjenici zauzeli Alep, ruski avioni bombarduju grad
Blic pre 3 satajoš 35 povezanih
Kurti: Ima uhapšenih, svedočenja i dokaza za eksploziju kod Zubinog Potoka
Beta pre 29 minutajoš 32 povezane
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 2 satajoš 26 povezanih
Vučević: Vlada Srbije nije tražila nikakav spisak nastavnika, nisam ni ja
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih