Povezane vesti
Čuo sam da mi se sprema nešto: Dragan Kojić Keba odgovorio kolegama iz žirija "Zvezda Granda"
Večernje novosti 21.02.2024
VEST da Dragan Kojić Keba menja Anu Bekutu u „Zvezdama Granda“ izazvala je veliku pažnju javnosti, a sad se oglasio sam pevač i otkrio kako protiče snimanje novih epizoda. Foto: Novosti Keba je otkrio kako se u protekla dva snimajuća dana sa već… »
"Nek' pazi da ne izgori, neće to da traje" Ceca o promenama u postavci Zvezda Granda, otkriveno ko dolazi umesto Bekute
Mondo 21.02.2024
Dragan Kojić Keba zameniće privremeno Anu Bekutu u sastavu žirija u "Zvezdama Granda", a sada je svoj komentar dala i Ceca. Dragan Kojić Keba zameniće privremeno Anu Bekutu u sastavu žirija u "Zvezdama Granda", a sada je svoj komentar dala i Ceca… »
"Čuo sam da mi se sprema nešto!" Keba odgovorio kolegama iz žirija „Zvezda Granda“: Razbiću ih!
Kurir 21.02.2024
Vest da Dragan Kojić Keba menja Anu Bekutu u „Zvezdama Granda“ izazvala je veliku pažnju javnosti, a sad se oglasio sam pevač i otkrio kako protiče snimanje novih epizoda. Keba je otkrio kako se u protekla dva snimajuća dana sa već uigranom… »
"Neće to dugo da traje" Ceca stigla na snimanje zg pa žestoko odgovorila na promene u takmičenju: Neka pazi...
Kurir 21.02.2024
Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju " Zvezda Granda" u beloj odevnoj kombinaciji i zasenila prisutne. Naime, pre dva dana je počelo snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a Saša Popović je otkrio pripadnicima sedme sile o promenama u… »
(Foto) "neće to dugo da traje": Ceca o Kebi koji menja Anu Bekutu u "Zvezdama Granda", pojavila se u kratkoj haljini i…
Blic 21.02.2024
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" u beloj odevnoj kombinaciji i zasenila prisutne. Naime, pre dva dana je počelo snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a Saša Popović je otkrio pripadnicima… »
Vesti dana »
Završena blokada mostova i protest u Nišu: Da nam se vrate deca koju je sistem proterao
N1 Info pre 3 satajoš 56 povezanih
Bivši kapiten Partizana namučio Zvezdu: Trijumf crveno-belih posle - 16
B92 pre 39 minutajoš 46 povezanih
Oglasila se Skupština Advokatske komore Srbije: Izglasana 30-dnevna obustava rada
Kurir pre 7 satijoš 30 povezanih