Повезане вести

"Нек' пази да не изгори, неће то да траје" Цеца о променама у поставци Звезда Гранда, откривено ко долази уместо Бекуте

"Нек' пази да не изгори, неће то да траје" Цеца о променама у поставци Звезда Гранда, откривено ко долази уместо Бекуте

Мондо 21.02.2024
Драган Којић Кеба замениће привремено Ану Бекуту у саставу жирија у "Звездама Гранда", а сада је свој коментар дала и Цеца. Драган Којић Кеба замениће привремено Ану Бекуту у саставу жирија у "Звездама Гранда", а сада је свој… »
"Чуо сам да ми се спрема нешто!" Кеба одговорио колегама из жирија „Звезда Гранда“: Разбићу их!

"Чуо сам да ми се спрема нешто!" Кеба одговорио колегама из жирија „Звезда Гранда“: Разбићу их!

Курир 21.02.2024
Вест да Драган Којић Кеба мења Ану Бекуту у „Звездама Гранда“ изазвала је велику пажњу јавности, а сад се огласио сам певач и открио како протиче снимање нових епизода. Кеба је открио како се у протекла два снимајућа дана са… »
"Неће то дуго да траје" Цеца стигла на снимање зг па жестоко одговорила на промене у такмичењу: Нека пази...

"Неће то дуго да траје" Цеца стигла на снимање зг па жестоко одговорила на промене у такмичењу: Нека пази...

Курир 21.02.2024
Цеца Ражнатовић појавила се на снимању " Звезда Гранда" у белој одевној комбинацији и засенила присутне. Наиме, пре два дана је почело снимање музичког такмичења "Звезде Гранда", а Саша Поповић је открио припадницима седме… »

Вести дана »