Povezane vesti
Veštačka inteligencija postaje deo svake industrije, potrebna humanizacija
Politika 21.02.2024
Veštačka inteligencija postaje tkivo svake industrije, te je potrebna humanizacija biznisa, koja podrazumeva stalni rad na unapređenju znanja i razvoja zaposlenih kako bi našli svoje mesto u izmenjom načinu poslovanja koje donosi veštačka… »
SAM: "Veštačka inteligencija postaje deo svake industrije, potrebna humanizacija"
Telegraf 21.02.2024
Godišnja skupština SAM-a okupila je sinoć rekordan broj članova od svog osnivanja. Veštačka inteligencija postaje tkivo svake industrije, te je potrebna humanizacija biznisa, koja podrazumeva stalni rad na unapređenju znanja i razvoja zaposlenih… »
Izabrani potpredsednici Srpske asocijacije menadžera (SAM)
Danas 21.02.2024
Na redovnoj godišnjoj Skupštini Srpske asocijacije menadžera izabrani su potpredsednici, Dragoljub Damljanović, potpredsednik za programe za razvoj menadžera i mladih i Miša Lukić, potpredsednik za strategiju i razvoj, saopštilo je ovo udruženje… »
Vesti dana »
Pojavio se snimak trenutka kada je izbio požar, ovako se širio Los Anđelesom: "Najgore tek sledi"
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
Insajder pre 36 minutajoš 20 povezanih
Brnabić: Vučić je za praznike slao poruke ljubavi, a opozicija ga je napadala
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih
Završen studentski protest ispred suda i tužilaštva u Novom Sadu; Ministarka pravde tvrdi da je protest pritisak na sud (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih