Povezane vesti
Veštačka inteligencija postaje deo svake industrije, potrebna humanizacija
Politika 21.02.2024
Veštačka inteligencija postaje tkivo svake industrije, te je potrebna humanizacija biznisa, koja podrazumeva stalni rad na unapređenju znanja i razvoja zaposlenih kako bi našli svoje mesto u izmenjom načinu poslovanja koje donosi veštačka inteligencija… »
SAM: "Veštačka inteligencija postaje deo svake industrije, potrebna humanizacija"
Telegraf 21.02.2024
Godišnja skupština SAM-a okupila je sinoć rekordan broj članova od svog osnivanja. Veštačka inteligencija postaje tkivo svake industrije, te je potrebna humanizacija biznisa, koja podrazumeva stalni rad na unapređenju znanja i razvoja zaposlenih kako bi… »
Izabrani potpredsednici Srpske asocijacije menadžera (SAM)
Danas 21.02.2024
Na redovnoj godišnjoj Skupštini Srpske asocijacije menadžera izabrani su potpredsednici, Dragoljub Damljanović, potpredsednik za programe za razvoj menadžera i mladih i Miša Lukić, potpredsednik za strategiju i razvoj, saopštilo je ovo udruženje. Na… »
Vesti dana »
Trampova večera uz sveće za Sija, Maska, Bezosa, Huanga… (FOTO)
Nedeljnik pre 15 minutajoš 33 povezane
Desetine delegata napustile salu tokom Netanjahuovog govora, delegacija Srbije ostala
N1 Info pre 54 minutajoš 18 povezanih
Hladan i kišovit petak u Srbiji: Temperatura do 18 stepeni, od nedelje ponovo sunčanije
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane
Snažna eksplozija probudila stanovnike Atine, povređena jedna osoba
NIN pre 14 minutajoš 12 povezanih