Povezane vesti
Uoči prvog koncerta u Beogradu Alen Islamović poručuje: Proleće na MTS dvoranu sleće
Story 21.02.2024
Prvi solistički koncert Alena Islamovića u Beogradu, zakazan je za 22. mart, pod sloganom „Ti si moja eksplozija”. Na repertoaru će se naći brojni hitovi koje je otpevao tokom četiri decenije karijere, a publika će biti u prilici da premijerno čuje i… »
Alena Islamovića za Beograd veže jedna velika uspomena: Ovo je razlog zašto mu ovaj grad uvek miriše na ljubav
Svet & Skandal 21.02.2024
Koncert Alena Islamovića u Beogradu biće spektakl Alen Islamović, čiji su glas i pesme obeležili rok scenu ovih prostora, svoj prvi solistički koncert u Beogradu održaće 22. marta u MTS dvorani. Koncert Alena Islamovića u Beogradu pod sloganom “Ti si… »
Ti si moja eksplozija: Alen Islamović otkrio detalje solističkog koncerta koji sprema (foto)
Večernje novosti 21.02.2024
ROK ZVEZDA Alen Inslamović održaće veliki koncert u MTS dvorani pod sloganom "Ti si moja ekspolozija". Foto: Bojan Petrović Alen je istakao da je koncert nazvao ovako upravo po njegovoj pesmi. - Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama, odnosno njen… »
Vesti dana »
Filip Kostić o lošoj poseti na meču Srbija – Grčka: Svesni smo svega… (VIDEO)
Danas pre 11 minutajoš 28 povezanih
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 40 minutajoš 20 povezanih
Oči sveta uprte u Trampa i Sija: Svečana večera privukla pažnju, detalji nisu promakli kamerama
RTV pre 11 minutajoš 14 povezanih
Desetine delegata UN napustili salu pre govora Netanjahua, Aleksandar Vučić ostao da sedi VIDEO
Nova pre 11 minutajoš 12 povezanih