Povezane vesti
"Nestorović nam je dao ultimatum sa 'da' ili 'ne'" Član pokreta Mi glas iz naroda na Kurir TV o sastanku na kom je počeo raskol…
Kurir 21.02.2024
Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna. To je amplituda političkog delovanja do juče vrlo perspektivnog pokreta "Mi - glas iz naroda" koji se prvenstveno vezuje za prof. dr… »
Raskol u pokretu "Mi": Kakvi konflikti su se desili između Nestorovića, Pavića sa ostatkom članstva?
Mondo 21.02.2024
Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna. Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna. To je amplituda… »
Raskol u pokretu "Mi": Kakvi konflikti su se desili između Nestorovića, Pavića sa ostatkom članstva?
Kurir 21.02.2024
Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna. To je amplituda političkog delovanja do juče vrlo perspektivnog pokreta "Mi - glas iz naroda" koji se prvenstveno vezuje za prof. dr… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih

Kakav potez! Aleksandar Katai odbio kapitensku traku Crvene zvezde, a evo i zašto!
Kurir pre 30 minutajoš 26 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane

Putin će postati prvi ruski lider koji će posetiti Aljasku; Zelenski o zahtevu Moskve za razmenu teritorija
RTS pre 20 minutajoš 132 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana