Povezane vesti
"Nestorović nam je dao ultimatum sa 'da' ili 'ne'" Član pokreta Mi glas iz naroda na Kurir TV o sastanku na kom je počeo…
Kurir 21.02.2024
Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna. To je amplituda političkog delovanja do juče vrlo perspektivnog pokreta "Mi - glas iz naroda" koji se prvenstveno vezuje za prof. dr… »
Raskol u pokretu "Mi": Kakvi konflikti su se desili između Nestorovića, Pavića sa ostatkom članstva?
Mondo 21.02.2024
Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna. Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna. To je amplituda… »
Raskol u pokretu "Mi": Kakvi konflikti su se desili između Nestorovića, Pavića sa ostatkom članstva?
Kurir 21.02.2024
Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna. To je amplituda političkog delovanja do juče vrlo perspektivnog pokreta "Mi - glas iz naroda" koji se prvenstveno vezuje za prof. dr… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 42 minutajoš 20 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 8 satijoš 21 povezana

Završen još jedan sastanak studenata i predstavnika Univerziteta, za sada bez zvaničnih izjava
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih

Ruska vojska ulazi u Karpovku nakon oslobođenja Redkoduba i Lipovoja (mapa)
Pravda pre 32 minutajoš 42 povezane

Studenkinja blokaderka priznala na N1: Primetili smo manji broj ljudi na protestima u poslednje vreme (video)
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih