Povezane vesti
"Muža sam upoznala u liftu, tu smo razmenili brojeve": Naša glumica progovorila o suprugu: "Moj tata ga je upoznao na dan…
Blic 21.02.2024
Glumica Jana Milić Ilić ostvarila je veliku popularnost zbog uloge u seriji "Istine i laži", a iako se nikada nije previše eksponirala u javnosti, jednom prilikom govorila je o privatnom životu. Naime, ona je u skladnom braku sa suprugom Milošem Ilićem… »
12 godina u srećnom braku, a muža upoznala u liftu: Jana Milić pre braka bila verena za ovog muzičara
Story 21.02.2024
Muž Jane Milić je producent koga je upoznala slučajno. Oni su u braku od 2011. godine, imaju sina Đorđa, a sreli su se u liftu. - Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da… »
Vesti dana »

Helikopter se srušio u predgrađu Atine! Pojavio se snimak pada u more, panika među kupačima, u letelici koja je išla za Mikonos bilo petoro ljudi (foto, video)
Kurir pre 5 minutajoš 19 povezanih

Nedelju dana maltretiranja beograđana: Blokaderi i danas na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša, sve ih je manje
Kurir pre 20 minutajoš 21 povezana

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Izrael i Iran nastavili udare, otkazani pregovori Vašingtona i Teherana
BBC News pre 10 minutajoš 67 povezanih