Povezane vesti
"Imala sam 36 KG, organi su počeli da mi otkazuju": Jovana Cvijanović o borbi za život, nastao muk u "Eliti" zbog njene priče…
Blic 21.02.2024
Aktuelna učesnica rijalitija "Elita", Jovana Cvijanović ne prestaje da intrigira javnost svojim pričama o aferama, a sada je progovorila i o svom zdravstvenom problemu. Naime, nju je voditelj pitao koji je njen najponosniji trenutak, na šta se ona… »
"Bila sam na sondi, organi su počeli da mi otkazuju" Jovana Cvijanović o borbi za život: Imala sam 36 kg! Nastao muk u Eliti
Kurir 21.02.2024
Aktuelna učesnica rijalitija "Elita", Jovana Cvijanović ne prestaje da intrigira javnost svojim pričama o aferama, a sada je progovorila i o svom zdravstvenom problemu. Naime, nju je voditelj pitao koji je njen najponosniji trenutak, na šta se ona… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 39 povezanih

Uživo Počinje okupacija; Stižu reakcije iz celog sveta: Hitno se zaustavite; Vojska ušla na teritoriju FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 39 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 44 minutajoš 32 povezane

Završeno suđenje Igoru Popoviću u Prištini: Presuda u 14 sati, tužilaštvo predlaže novčanu kazni i zabranu ulaska na KiM
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Beta pre 39 minutajoš 14 povezanih