Povezane vesti
„Spavala sam na ulici kao beskućnik“: Dunja Ilić posle decenije medijske ilegale o teškim krizama i borbi sa…
Nova 21.02.2024
Dunja Ilić harala je muzičkom scenom, a onda se povukla iz javnosti, dok se u medijima jedino pojavljivala zbog skandal koji su se često vezivali za njeno ime. Nekada popularna pevačica napravila je pauzu kada je njena muzička karijera u pitanju dugu… »
"Vraćam se kao Ajla begović" Dunja Ilić ponovo grabi ka muzičkom tronu: Ove reči se neće svideti estradi
Kurir 21.02.2024
Dunja Ilić eksluzivno, nakon deset godina medijske ilegale, prvi put u emisiji " Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić otkriva detalje svog života o kojima je do sada ćutala. Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od… »
"Spavala sam na ulici kao beskućnik" Harala muzičkom scenom, pa nestala! Teška ispovest "Šefice podzemlja"
Mondo 21.02.2024
Dunja Ilić prvi put je govorila o svemu kroz šta je prolazila tokom medijske ilegale. Dunja Ilić prvi put je govorila o svemu kroz šta je prolazila tokom medijske ilegale. Prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić gostovala je u emisiji… »
"Spavala sam na ulici kao beskućnik" Dunja otkrila jezive detalje kandži alkohola: Prodala sam laptop za 20€ da bih kupila…
Kurir 21.02.2024
Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić u emisiji " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, govori o svim detaljima u svom životu. Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom… »
Vesti dana »
Za danas zakazana rasprava o predlogu budžeta za 2025: Opozicija najavila blokiranje rada sednice
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Vučić za BBC rekao da Srbija vodi nezavisnu politiku i da joj je cilj članstvo u EU
Beta pre 45 minutajoš 15 povezanih
(VIDEO) Srušio se avion u blizini aerodroma u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Nova najava RHMZ-a: Narednih dana toplije, a onda sledi obrt! Evo kad nas opet čeka sneg
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
Na izborima za predsednika Rumunije vodi pristalica saveza sa Rusijom
Sputnik pre 1 satjoš 11 povezanih