Povezane vesti
„Spavala sam na ulici kao beskućnik“: Dunja Ilić posle decenije medijske ilegale o teškim krizama i borbi sa alkoholizmom –…
Nova 21.02.2024
Dunja Ilić harala je muzičkom scenom, a onda se povukla iz javnosti, dok se u medijima jedino pojavljivala zbog skandal koji su se često vezivali za njeno ime. Nekada popularna pevačica napravila je pauzu kada je njena muzička karijera u pitanju dugu… »
"Spavala sam na ulici kao beskućnik" Harala muzičkom scenom, pa nestala! Teška ispovest "Šefice podzemlja"
Mondo 21.02.2024
Dunja Ilić prvi put je govorila o svemu kroz šta je prolazila tokom medijske ilegale. Dunja Ilić prvi put je govorila o svemu kroz šta je prolazila tokom medijske ilegale. Prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić gostovala je u emisiji… »
"Spavala sam na ulici kao beskućnik" Dunja otkrila jezive detalje kandži alkohola: Prodala sam laptop za 20€ da bih kupila…
Kurir 21.02.2024
Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić u emisiji " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, govori o svim detaljima u svom životu. Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 40 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 29 povezanih

Evroposlanici: Demokratska Srbija važna za stabilnost, sa Vučićem ne može u EU
Beta pre 1 satjoš 21 povezana