Повезане вести
Први човек звезде открио: ‘Обрадовић ме је тада звао у један сат увече да ми се извињава!’ (видео)
Хот спорт 21.02.2024
‘Ја сам против вређања и максимално се трудим’. Председник Црвене звезде, Небојша Човић је гостовао у подкасту код ‘Луке и Кузме’ где је говорио о појачањима која су доведена и Душку Ивановићу. Такође, дотакао се ситуације из… »
Човић: ‘Душко Ивановић је бирао Бјелицу испред Монекеа!’ (видео)
Хот спорт 21.02.2024
‘Нисам га терао чекићем да прихвати Теодосића.’ Црвена звезда је летос била веома активна у прелазном року. Председник ‘црвено-белих’, Небојша Човић је био гост подкаста код ‘Луке и Кузме’ и октрио да је тадашњи тренер Душко… »
Душко је селектирао тим, знао је за Теодосића! Човић проговорио: Хтео је Бјелицу и Тобија, а не Монекеа и Хауарда!
Мондо 21.02.2024
Небојша Човић причао је о Душку Ивановићу, селектирању тима и појачањима. Небојша Човић причао је о Душку Ивановићу, селектирању тима и појачањима. Душко Ивановић селектирао је тим, знао је да је Милош Теодосић опција… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 51 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 46 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 36 минутајош 30 повезаних
Лазаревић: Од данас у функцији Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима
РТВ пре 1 сатјош 15 повезаних