Повезане вести

Први човек звезде открио: ‘Обрадовић ме је тада звао у један сат увече да ми се извињава!’ (видео)

Први човек звезде открио: ‘Обрадовић ме је тада звао у један сат увече да ми се извињава!’ (видео)

Хот спорт 21.02.2024
‘Ја сам против вређања и максимално се трудим’. Председник Црвене звезде, Небојша Човић је гостовао у подкасту код ‘Луке и Кузме’ где је говорио о појачањима која су доведена и Душку Ивановићу. Такође, дотакао се ситуације из… »
Човић: ‘Душко Ивановић је бирао Бјелицу испред Монекеа!’ (видео)

Човић: ‘Душко Ивановић је бирао Бјелицу испред Монекеа!’ (видео)

Хот спорт 21.02.2024
‘Нисам га терао чекићем да прихвати Теодосића.’ Црвена звезда је летос била веома активна у прелазном року. Председник ‘црвено-белих’, Небојша Човић је био гост подкаста код ‘Луке и Кузме’ и октрио да је тадашњи тренер Душко… »
Душко је селектирао тим, знао је за Теодосића! Човић проговорио: Хтео је Бјелицу и Тобија, а не Монекеа и Хауарда!

Душко је селектирао тим, знао је за Теодосића! Човић проговорио: Хтео је Бјелицу и Тобија, а не Монекеа и Хауарда!

Мондо 21.02.2024
Небојша Човић причао је о Душку Ивановићу, селектирању тима и појачањима. Небојша Човић причао је о Душку Ивановићу, селектирању тима и појачањима. Душко Ивановић селектирао је тим, знао је да је Милош Теодосић опција… »

Вести дана »