Povezane vesti
Prvi čovek zvezde otkrio: ‘Obradović me je tada zvao u jedan sat uveče da mi se izvinjava!’ (video)
Hot sport 21.02.2024
‘Ja sam protiv vređanja i maksimalno se trudim’. Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović je gostovao u podkastu kod ‘Luke i Kuzme’ gde je govorio o pojačanjima koja su dovedena i Dušku Ivanoviću. Takođe, dotakao se situacije iz 2017. godine kada je… »
Čović: ‘Duško Ivanović je birao Bjelicu ispred Monekea!’ (video)
Hot sport 21.02.2024
‘Nisam ga terao čekićem da prihvati Teodosića.’ Crvena zvezda je letos bila veoma aktivna u prelaznom roku. Predsednik ‘crveno-belih’, Nebojša Čović je bio gost podkasta kod ‘Luke i Kuzme’ i oktrio da je tadašnji trener Duško Ivanović odbio nekolicinu… »
Duško je selektirao tim, znao je za Teodosića! Čović progovorio: Hteo je Bjelicu i Tobija, a ne Monekea i Hauarda!
Mondo 21.02.2024
Nebojša Čović pričao je o Dušku Ivanoviću, selektiranju tima i pojačanjima. Nebojša Čović pričao je o Dušku Ivanoviću, selektiranju tima i pojačanjima. Duško Ivanović selektirao je tim, znao je da je Miloš Teodosić opcija, izabrao je Nemanju Bjelicu i… »
Vesti dana »
Uhapšeni pljačkaši iz Luvra: Dva muškarca privedena, jedan hteo da pobegne avionom
Euronews pre 57 minutajoš 28 povezanih
Putin objavio da je uspešno izveden završni test krstareće rakete na nuklearni pogon Burevestnik
Beta pre 32 minutajoš 25 povezanih
Stiže "zlatna jesen", vraća se miholjsko leto: Posle velikih padavina, od ovog datuma temperature 25 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Jokić kao Tomas Šelbi: Prijatelju, nema odmora za mene na ovom svetu
RTS pre 22 minutajoš 47 povezanih
Horor noć u Čačku: Dvojica mladića krvavi dovezeni u bolnicu, jednom se bore za život!
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih