Povezane vesti
"Nestorović prolazi kroz isti pakao kao ja": Aleksandar Jerković se oglasio nakon raskola u pokretu "Mi - Glas iz naroda"
Blic 21.02.2024
Nosilac beogradske liste "Mi - Glas iz naroda" Aleksandar Jerković izjavio je da jedan od osnivača tog pokreta Branimir Nestorović danas prolazi "kroz isti pakao" kroz koji je prošao i on, "zbog istih ljudi". - ‘Mi glas iz naroda’ upravo se… »
„Nestorović prolazi kroz isti pakao kroz koji sam i ja“: Oglasio se Aleksandar Jerković o novom rascepu „MI – Glas…
Danas 21.02.2024
Odbornik u Skupštini grada Beograda sa liste „MI – Glas iz naroda“ Aleksandar Jerković oglasio se na mreži „Iks“ povodom rascepa unutar grupe građana s kojom je i sam ranije ušao u sukob, rekavši da su se odrekli i drugog nosioca liste… »
Vesti dana »
Opozicija u Skupštini Srbije neće glasati o zakonima, traži smenu predsednice
Beta pre 43 minutajoš 51 povezana
I Hamas spreman na prekid vatre: Palestinska ekstremistička organizacija posla poruku zemljama koje posreduju u pregovorima s Izraelom
Kurir pre 24 minutajoš 38 povezanih
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 20 povezanih
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 31 minutajoš 9 povezanih