Povezane vesti
"Poslala mi je: Pismo!" Oglasio se dečko balerine Ksenije, koja je uhapšena jer je donirala 50 dolara ukrajinskoj vojsci
Blic 22.02.2024
Američka balerina Ksenija Karelina, koja je uhapšena u Rusiji zbog izdaje nakon što je utvrđeno da je skupila 51 dolar za pomoć ukrajinskoj vojsci, putovala je u Rusiju da vidi baku i deku. Njen dečko Kris Van Herden rekao je da Kseniji, koja ima… »
Oglasio se dečko Ksenije, koja je uhapšena jer je donirala 50 dolara ukrajinskoj vojsci: "Poslala mi je pismo"
Telegraf 22.02.2024
Nju su uhapsili kada je ušla u zemlju, pa pustili. Kasnije tokom dana trebalo je da se vrati u SAD i rekla mi je da joj je laknulo što su je pustili. To je poslednji put da sam čuo nešto o njoj, kaže Ksenijin dečko. Američka balerina Ksenija… »
Vesti dana »

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana