Povezane vesti
"On je moju ćerku oteo i ubio, to svi znaju": Oglasio se otac brutalno ubijene Anđele (17) nakon što je ubica tražio novo…
Blic 22.02.2024
Ivan Bešlić, otac Anđele Bešlić koja je brutalno ubijena 2002. godine, oglasio se povodom informacije da je Ivan Bulj, koji je osuđen za Anđelino ubistvo, zatražio ponovno suđenje. "Nezgodno mi je da razgovaram o svemu, emocije su velike. On sad želi… »
"Ćerku mi je oteo i ubio, da sam ga uhvatio pre policije...": Oglasio se otac Anđele Bešlić
Telegraf 22.02.2024
U početku sam mislio da je oteta i negde zatvorena, ispričao je Ivan potresne detalje. Ivan Bešlić, otac Anđele Bešlić koja je brutalno ubijena 2002. godine, oglasio se povodom informacije da je Ivan Bulj, koji je osuđen za Anđelino ubistvo, zatražio… »
Vesti dana »

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 36 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 57 povezanih

Ekskluzivno za kurir: Srbin spasao avion od teroriste! Zoran Nasteski oborio manijaka koji je pretio bombom – snimak obišao svet (video)
Kurir pre 36 minutajoš 26 povezanih