Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: „Žao mi je svakog izgubljenog života": Kako su dve godine rata promenile Rusiju
BBC News 22.02.2024
Početak rata u Ukrajini bio je prelomni trenutak, ali pravac kojim Rusija ide odavno je jasan. Dok sam stajao i posmatra Ruse kako polažu cveće u znak sećanja na Alekseja Navaljnog, mladić je sa mnom podelio mišljenje o smrti ruskog opozicionara u… »
Rusija i Ukrajina: „Žao mi je svakog izgubljenog života": Kako su dve godine rata promenile Rusiju
Južne vesti 22.02.2024
BBC Mural posvećen poginulim ruskim vojnicima u ruskom gradu Solnečnogorsku Dok sam stajao i posmatra Ruse kako polažu cveće u znak sećanja na Alekseja Navaljnog, mladić je sa mnom podelio mišljenje o smrti ruskog opozicionara u zatvoru. „U šoku sam"… »
Vesti dana »
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 3 satajoš 29 povezanih
"Svi Ukrajinci imaju jednu želju za Trampa" Zelenski razgovarao sa američkim predsednikom o okončanju rata: "Imamo neke dobre ideje za mir"
Blic pre 2 satajoš 42 povezane
Jaćimović ide u zatvor zbog kazni koje osporava: "Nisam kriv, nisam imao mogućnost da se žalim"
N1 Info pre 13 satijoš 5 povezanih
Uhapšeno 5 osoba u istrazi o ratnim zločinima u akciji „Račak dva“: Bili su u jedinicama srpske policije
Nedeljnik pre 24 satajoš 39 povezanih