Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: „Žao mi je svakog izgubljenog života": Kako su dve godine rata promenile Rusiju
BBC News 22.02.2024
Početak rata u Ukrajini bio je prelomni trenutak, ali pravac kojim Rusija ide odavno je jasan. Dok sam stajao i posmatra Ruse kako polažu cveće u znak sećanja na Alekseja Navaljnog, mladić je sa mnom podelio mišljenje o smrti ruskog opozicionara u… »
Rusija i Ukrajina: „Žao mi je svakog izgubljenog života": Kako su dve godine rata promenile Rusiju
Južne vesti 22.02.2024
BBC Mural posvećen poginulim ruskim vojnicima u ruskom gradu Solnečnogorsku Dok sam stajao i posmatra Ruse kako polažu cveće u znak sećanja na Alekseja Navaljnog, mladić je sa mnom podelio mišljenje o smrti ruskog opozicionara u zatvoru. „U šoku sam"… »
Vesti dana »
UŽIVO Eksplozije u UAE; Izrael i SAD gađale iransko postrojenje za obogaćivanje uranijuma
Sputnik pre 7 minutajoš 44 povezane
(Foto) MUP razbio lanac internet prevara: Lažna platforma "Oke Green" oštetila građane za višemilionske iznose
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Lučić (Telekom): Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih
Ministarka otkrila: Očekujemo finalizaciju razgovora o gasnom aranžmanu sa Rusijom
Kurir pre 2 minutajoš 14 povezanih