Povezane vesti
Poceko “udario” na Parkera: Nisam im dao da me kontrolišu
Sportski žurnal 22.02.2024
Selektor Italije obelodanio da je prošao kroz nečuvenu patnju u Asvelu. Selektor Italije Đanmarko Poceko ove sezone se prvi put oprobao u Evroligi. Nakon što je pobedio na startu svog mandata u Asvelu krenula je serija poraza posle koje je ubrzo dobio… »
Nisam dozvolio da me neko kontroliše! Evroliga "gori" zbog ovih reči: Patnja je bila nečuvena!
Kurir 22.02.2024
Selektor Italije Đanmarko Poceko ove sezone se prvi put oprobao u Evroligi. Nakon što je pobedio na startu svog mandata u Asvelu krenula je serija poraza nakon koje je ubrzo dobio i otkaz. Sada se oglasio tim povodom i istakao da mu je iskustvo u… »
Intervju koji će "zapaliti" evroligu, trener udario na klub: Nestvarno sam patio, ali ne dam da me kontrolišu!
Mondo 22.02.2024
Vrlo je jasno kome su upućene reči Đanmarka Poceka. Vrlo je jasno kome su upućene reči Đanmarka Poceka. Selektor Italije Đanmarko Poceko ove sezone se prvi put oprobao u Evroligi. Nakon što je pobedio na startu svog mandata u Asvelu krenula je… »
Vesti dana »

(VIDEO) „Studenti koji žele da uče“ autobusima napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 12 minutajoš 49 povezanih

Severna Makedonija: Više od 50 poginulih, stotine povređenih u požaru
BBC News pre 36 minutajoš 87 povezanih

MUP Sjeverne Makedonije: Najmanje 59 mrtvih osoba u požaru u diskoteci
Al Jazeera pre 12 minutajoš 71 povezana

Vlada Srbije će proglasiti 18. mart Danom žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana